Mit énekel a Tanuló kutyus?
Most vettünk egy Tanuló kutyust a kisfiamnak, de van ez a " Szeretlek dal ", amiben egy részen nem értjük, hogy mit énekel a kutyus. "Olyan jó hallani éneked, nevetésedet, hogy ha arcod mosolyog rám ..... Szeretlek, szeretlek stb. " a végét már értjük, csak a kipontozott résszel vagyunk gondba.
Még van egy dal ha a kutyi jobb kezét 4x egymás után nyomod meg, úgy kezdődik hogy " Karom van kettő, kezem is kettő" stb. ezt addig értjük, hogy nyam-nyam-nyam, utána halvány lila fogalmunk nincs miről beszél :-) Ha valaki tudja légyszi írja meg!

Szia!
Érdekes, a miénk tök más dalokat énekel, pedig most kaptuk! Nem is tudtam, hogy több féle van! Mindenesetre teljesen értehetően és szépen énekel. Nem lehet hogy valami gond van a tiéddel?

Előző vagyok, nem olvastam végig, ez a másik dal:
Karom van kettő, kezem is kettő, s ha a lábamon állok még kettő. Van egy orrom és szám, benne nyelvem is ám, mi az ízeket érzi, nyam-nyam-nyam. Ez a két kicsi fül, ami mindent hall, két kicsi szem ami mindent lát, olyan jó érzés, ha szemeiddel így mosolyogsz rám.

Kétfajta kutyus van, a "régebbi" típusnak nincs szívecske a mellkasán, innen lehet megkülönböztetni a másiktól.
Nekünk a régebbi kutyusunk van, és teljesen elégedettek vagyunk vele. :) Tavaly Karácsonyra vettük.
Közel ugyanazokat a dalokat énekli a két kutyus, csak más szöveggel.

Sziasztok!
Bocs a közbeszólásért, de néztem a boltban a kutyusokat és nekem mindegyik csak félig játszotta le a dalokat, mondókákat. Ez vmi demóra van állítva vagy miért így van?Gondolom igazából végigénekli nektek. Vagy?

Ma 13:35:
Azért csak félig énekli a dalokat, mert valószínűleg le van már merülve az eleme. Új elemekkel végig kell, hogy énekelje, ha mégsem, akkor vissza kell, hogy adják az árát, vagy ki kell, cseréljék, ha megvan a blokk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!