Mit jelent az hogy molett alkatú valaki?
Figyelt kérdés
Mert én jelentkeztem modell válogatásra és el is mentem erre tegnapelőtt. Mikor sorra kerültem elbeszélgetés volt. És ott azt mondták nekem hogy molett alkatom van. Vékony vagyok. De ismerőseim szerint dagadtat jelent ez a szó.2009. dec. 5. 22:07
1/12 anonim válasza:
Hát a molettet én azokra mondom,akik olyanok mint én,tehát nem az az átlag pont jó forma,hanem azért bőven van rajta mit fogni,de mégsem kövér,amolyan teltkarcsú:)
2/12 anonim válasza:
Ha viccelődni akarnék, akkor azt mondanám, hogy "elegánsan telt"!
Persze ez köznapi értelemben véve, hogy a modell szakmában mit értenek alatta, minden valószinűség szerint nem ugyanazt!
Sajnálom!
3/12 anonim válasza:
Szerintem a modell szakmában egy szimpla vékony csajszi daginak számít. Ott csak akkor rúgsz labdába ha gebe vagy.
4/12 A kérdező kommentje:
Háát én egy cseppet sem vagyok dagadt vagy ilyesmi. Sőt ellenkezőleg. Nagyon is vékony vagyok ami nem feltétlenül jó. De azt már tudom h. modell szakmában megfelelek mindenben.
2009. dec. 22. 19:50
6/12 anonim válasza:
7/12 A kérdező kommentje:
Már nem azért de mindkettő undorító:S Közel nem így nézek ki. Én szép vékony vagyok:)
2010. aug. 5. 23:03
8/12 anonim válasza:
#6: Az nem molett nő, akit elsőnek linkeltél. Az már kövér.
9/12 anonim válasza:
Már elnézést de nem undorítózzuk le senkinek az alkatát vszinűleg rosszul mondta vki neked ezt h molett de nem kel leindorítózni hát komolyan momdom....
10/12 anonim válasza:
"..ez undorító. Én szép vékony vagyok." és egoista is, kedvesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!