Milyen itatót használ 2 - 2,5 év körüli gyermeked? Olyan érdekelne, amit könnyű tisztítani.
Itatót a haszonállatok szoktak használni, a gyerekek nem.
Viszont a gyerekeim közönséges pohárból isznak kb 1-1,5 éves koruk óta, és tökéletesen megfelel.
Nalunk ugyanugy, mint az elsonel. Masfel-ket eves kora kozott megtanult poharbol inni, nem emlekszem, egeszen pontosan hany honapos volt. Eloszor nagyon kis mennyisegu vizet tettunk a poharba, figyeltuk, segitettuk, aztan hihetetlenul hamar raerzett.
Ha elmegyunk itthonrol, ilyesmi kulacsban viszunk neki vizet: [link]
22 hónapos a kisfiam, kétféle csőrös poharat használunk, van Mam kemény csőrös és Babylove (DM-es) szilikon csőrös. A Babylove jobban bevált, mert az tényleg nem csöpög, ellentétben a Mammal.
(Off: az én kisfiam is tud pohárból inni, de azért szerintem nem akkora tragédia az, ha van csőrös pohara is. Ő nagyon gyakran iszik, egy pohár vízzel meg mégsem mászkálhat egész nap, pláne ha megyünk valahova, vagy mondjuk az autóban. Szerintem praktikus dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!