Amikor kiszállok tankolásnál fizetni, arra az 1-2 percre, amíg bemegyek a shop-ba, mindig viszem magammal a babámat. Apám szerint addig ott hagyhatom bezárva. Én reagálom túl?
Mindig kiszenvedem az ülésből, majd vissza szegénykémet. De nem akarom otthagyni még arra az 1 percre sem, mert félek, hogy pont akkor nyel félre, vagy mit tudom én. Apukám szerint ez túlzás, és úgyis rálátni a kocsira a shop-ból. Tényleg feleslegesen rángatom a babámat?
Ti hogy szoktátok?
Szia.
Bocsi, hogy tapasztalatlanul írok, mivel nincs még babám (meg amúgy kocsim se...), de ez tényleg elgondolkodtató kérdés!
Nekem az a véleményem, hogy inkább vigye túlzásba az Anya az óvatoskodást, minthogy felelőtlen legyen.
Tehát, ha Téged az jobban megnyugtat, hogy beviszed arra az 1-2 percre a Picidet, akkor ne törődj Apukád véleményével, mert szerinted úgy a helyes!
De semmiképp sem ítéllek el, ha ezentúl nem viszed be, mert látszik a soraidból, hogy jó Anyuka vagy.:-)
Köszönöm :)
Egyébként 11 hónapos a babám. Nem vagyok egy paramami amúgy, de valahogy erről nem tudok leszokni.
Még jó, hogy nem hagyod ott :)
Sose, egy percre sem!
Jól teszed! :)
Ez nem túlzott para, hanem anyai ösztön. Persze,h. nem hagyod a babádat a kocsiban magára, ez természetes.
Mi általában a párommal együtt szoktuk kocsival vinni a fiunkat (8 hónapos), így az egyikünk vele tud maradni. De én sem hagynám egyedül, ha úgy alakulna.
Pár hete volt a reggeliben egy beszélgetés, hogy a szülő mikor hagyhatja egyedül a gyereket. Hát soha. Még az udvarra sem engedheted ki egyedül, még 6 évesen sem, mert ha valami baja lesz, akkor az anyát büntetik meg, mert nem vigyázott a gyerek testi épségére. A műsorvezető kérdezte ezt a benzinkutas dolgot, és erre is az volt a válasz, h nem hagyhatod a gyereket a kocsiban, ha bemész fizetni. Még egy fél percre sem.
Én amugy otthagyom, amig bemegyek fizetni, de ő általában alszik a kocsiban. Meg ott a 8 éves fiam is.
De ha fentvan, beviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!