Még egy lázas kérdés mára?
Szia!
Mi sosem csavartuk bele a törölközőbe, - nekem volt róla borzasztó emlékem ezért SOHA !
Nálunk a menet a következő:
1. Megkapja a kúpot vagy a fél Algopyrint- orvosi utasításra adhatjuk neki! szóval magadtól ne adjál!, majd egyből viszem a hűtőfürdőbe (nálunk mondjuk szokásos a 40.5 fölötti láz!) így egymást segíti a kettő.
2. Kijött a hűtőfürdőből, akkor ráfekszik az ágyára leterített törölközőre pucéran, és én még langyos vízzel borogatom a fejét, az ugyanis ilyenkor még lángol!!!
ott ülök kb 20-25 percig és ha kezd melegedni a végtagjai megint akkor azt is borogatom! mert nálunk sajna visszakúszik hamar a láz!
viszont én nem 3 óránként adom hanem 4! nem 4 órát akartál írni!?
Végtagokat ne borogass, rosszabbat teszel vele.
Sima hűtőfürdőt készíts (meleg víz amit fokozatosan hűtesz).
Ezt olvasd el, érdekes dolgokat ír:
Az én lánykám is most volt lázas, és hasznos volt nekem.
Szerintem is inkább 4 óránként kellene, nekem doki így mondta, meg betegtájékoztatóban is úgy van, hogy 4 óra teljen el, bár én is hallottam 3 órát már valahol, de én kivárom a 4-et, inkább akkor lehűtöm máshogy, borogatással (én a hűtőfürdőt kerülöm, ha meg lehet oldani, mert így is annyira nyűgös a lányom, el sem tudom képzelni hogy tudnám a kádban tartani, 1,5 éves)
Szóval szerintem a hűtőfürdő, borogatás csak kiegészítés, nem hiszem, hogy tartósan lenn tartaná a testhőt, szóval utána mindenképpen nézném hogy alakul és adnék gyógyszert ha elkezdett visszakúszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!