Mit szóltok, hogy kisgyerekes nem vásárolhat a trafikban?
Figyelt kérdés
Mégis,hogy vásároljon egy anyuka?
Azok a válaszok nem érdekelnek,hogy szokjak le!
2013. júl. 24. 11:37
1/40 anonim válasza:
Bár én nem dohányzom, de hülyeségnek tartom. Tipikusan magyar találmány. Nálunk a CBA közértben nyílt egy, sokszor van nyitva az ajtaja, magának a CBA-nak a táblájával kitámasztva... De csak az van kiírva, hogy nem LÉPHET be 18 éven aluli. Nos, én tuti felemelném a gyerekem, kössön bele , ha akar, de akkor nem lépett be, én vittem be a karomon...
2/40 anonim válasza:
Engem nem zavar, szerintem korrekt, hogy gyerek ne menjen cigiért boltba,de ezért minden dohányos anyuka le fog pontozni, nem baj. Én leszoktam, és csak jól jártunk vele, anyagilag, egészségügyileg, és a gyerekeimnek is korrekt mintát tudok mutatni. Az meg, hogy ki-mennyire ért ezzel egyet, teljesen mindegy, ez a szabály, akkor el kell fogadni. Szidhatjuk a rendszert, az új trafikokat és a szabályzatukat, a lényegen nem változtat. Nem viheted be a gyereket. Ennyi. Máshogy kell megoldani. Vásárol cigit az apuka, szomszéd, jó barát, vagy a gyerekekre vigyáz, amíg te bemész.
3/40 anonim válasza:
Én nem dohányzom, de szerintem felháborító, hogy még egy plusz dologgal megnehezítik pl. az egyedülálló anyukák életét. Egyébként sem könnyű nekik.
4/40 anonim válasza:
Én egyenesen felháborítónak tartom. Sosem hagynám kint a 4 évesem az utcán egyedül, de idegennel sem! Szerencsémre a párom épp egy ilyen trafikban dolgozik,így nekem nem kell menjek. de akinek nem az komolyan nem is tudom mit csinál. A férjem is utálja ezt a helyzetet,mert,ha pont ellenőrzés van akkor őt is megbüntetik 500 ezer forintra. Így ő ha ilyet lát kiviszi a gyerekesnek amit kér. De sajnos nem mindenki ilyen. Gusztustalan és felháborító ez a rendelet!!!!
5/40 anonim válasza:
Nézd, a törvény szerint nem léphet be 18 év alatti. Elso, hiába viszed be a karodon, attól, hogy nem tudsz szöveget értelmezni, meg a törvény be kell tartani, igy joggal küldenek ki. Akinek gyereke van, tobb lehetőségről is választhat. 1, leszokik. 2. Gyerek nelkul megy. 3. Megkérdezni valakit a vásárlásra.
6/40 anonim válasza:
Én ugyan dohányzom, igaz, csak keveset, de nem vagyok kiakadva a döntés miatt. Mert úgy gondolom, ha minden nap eljön velem a gyerek cigit venni, akkor úgy nő fel, hogy ez a szokás beleivódik, és neki is természetes lesz ez, így nagyobb az esély, hogy dohányozni fog. Viszont fontosabbnak tartottam volna, hogy először az alkoholnál vezessék ezt be. Én károsabbnak gondolom minden tekintetben, és családrombolóbbnak, ha valaki alkoholista, mintha láncdohányos. De elfogadom, ha mások más állasponton vannak, nem biztos, hogy én gondolom jól, így nem szoktam senkivel sem vitatkozni erről:D
7/40 anonim válasza:
1-es vagyok: a törvényt nem olvastam el, de az ajtón a LÉPHET szó van. Én tudok szöveget értelmezni, te és a jogalkotó nem. Azt kéne akkor kiírni, hogy 1. nem léphet be, 2. de nem is tartózkodhat ott. Ez a második magában foglalja, hogy semmilyen módon nem lehet ott. A léphet azt jelenti, nem teheti be a lábát.
8/40 anonim válasza:
Nevetségesnek tartom (mondom ezt úgy,hogy nem dohányzom.) Majd kikötöm a 2 éves gyerekemet a forgalmas út mellé,hogy tudjak egy rohadt cigit venni.A gyerek nem attól szokik rá a dohányzásra,hogy meglátta a nemzeti dohányboltot.A külföldi kérdem én hol fog cigit venni?A 18-as karikából arra következtet,hogy szexbolt.A másik röhej az az,hogy a cigit ugyebár nem lehet reklámozni?Aha...De a dohányboltot lehet?Csak azt érik el,hogy megnő az illegális dohánybehozatal (főleg határok közelében),ezt fogják a fiatalok is szívni,ami persze sokkal károsabb is,mint egy "normális" cigi.Egy újabb hülyeséget találtak ki,ami eltereli a figyelmet a dolgaikról,mint az utca vagy buszjárat átnevezés.
9/40 anonim válasza:
"Sosem hagynám kint a 4 évesem az utcán egyedül, de idegennel sem." Persze, hogy nem, ez nem is kérdés, szerintem. Ezért nem kell cigit venni anyukának, ha gyerekkel van.
10/40 anonim válasza:
Huh, nem vagy piskóta...... Ezzel a logikaval ne nagyon vedekezz mondjuk birosag elott, mert kirohognek, A nem léphet be egyértelműen azt is jelenti, hogy nem tartózkodhatnak ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!