Hagyjam kint a gyerekem mert nem engedik be a 4éves kislányomat a Nemzeti dohány boltba?
Ne vegyél cigit amikor ott a gyerek.
Amúgy a törvény elvileg úgy van hogy nem vehet a gyerek cigit és ha megpróbálja akkor ki is kell rögtön mennie.
Ha meg cigizel akkor kérd meg férjedet hogy haza fele vegyen cigit, vagy amikor elvitted az oviba a gyereket utánna vegyél cigit.
Èn is dohányzom de talán soha nem vettem cigit akkor mikor a gyerek is ott van, pedig velem mindig itt vannak.
Sajnos nincs férjem, nem rég meghalt és azóta rászoktam.
A gyerek pedig most hogy nyár van velem van nincs ovi! Jelenleg én sem dolgozom
Semmiképp ne hagyd kint, inkább szólj az eladónak, hogy legyen kedves hozza ki, amit kérsz. Mondjuk már ez is önmagában ocsmány és megbélyegző, kb. azt juttatja eszembe, mint amikor valaha a boltokra írták ki, hogy "itt zsidók nem vásárolhatnak". Most kb. ugyanez van a kisgyerekes szülőkkel.
Esetleg még azt lehet csinálni (mondjuk forgalmas út mellett ezt sem tenném, meg négyévessel sem biztos, hogy ez oké), hogy a gyerek megáll a küszöbön kívül, és fogja az ajtót, amíg te vásárolsz. Akkor elvileg kint van.
Egyébként ezek a jóemberek házhozszállítást nem vállalnak? Mármint értem, hogy nem ez a fő tevékenységük, de a törvény amúgy engedné?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!