Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek merjek gyereket...

Szerintetek merjek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
A párommal egy hónapja vagyunk együtt, neki már van két fia és most szeretne tőlem egy kislányt. Szerintetek bemerjem vállalni a babát 16 év korkülönbséggel? Én 24 Ő 39 Elhagyni semmiképpen nem akarom.
2013. júl. 16. 17:24
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%

Egy hónap után?

De jó lesz majd egyedül nevelni a gyerkőcöt :)

2013. júl. 16. 17:29
 2/46 anonim ***** válasza:
94%

Felelőtlenség lenne. Nagy a korkülönbség is, még csak 1 hónapja vagytok együtt, nem is ismeritek igazán egymást.

Az sem mindegy, hogy miért vált el a gyerekek anyjától.

2013. júl. 16. 17:29
 3/46 anonim válasza:
18%
Szerintem vállald be, miért ne, ha szeretitek egymást! viszont arra számolj, h ha az előző két gyereke nem tőled van, akkor az egy örök kötelék a párod és az ő párja között (persze attól függ h hány évesek a gyerekei) De szerintem vállald be!
2013. júl. 16. 17:30
 4/46 anonim ***** válasza:
95%

Egy hónap? Semmiképpen. Ha egy hónapnyi ismeretség után a párom azt mondaná, szeretne tőlem egy kislányt, qrvára beszarnék.

És honnan tudja, hogy kislányotok lenne? Nem, szerintem ne merj.

2013. júl. 16. 17:31
 5/46 anonim ***** válasza:
96%

őszintén szólva nem hiszem,hogy egy férfi 39 évesen ráadásul két gyerek után,mindössze 1 hónap együttjárás után ezt komolyan gondolta.

HÜLYÍT TÉGED,hogy azt hidd mennyire fontos vagy neki.

Mindenesetre tedd próbára és mondd neki,hogy jó és,hogy képzeli akkor a közös jövőt és,hogy eltart addig is téged.

Szerintem visszakozik és hezitálni fog,legalábbis nekem ez az élettapasztalatom hasonló esetekkel.

2013. júl. 16. 17:33
 6/46 anonim ***** válasza:
94%
Vállalhatod, de ne egy hónap együttlét után. Minimum egy évet várnék azért. A párod egy év múlva is csak 40 lesz, te meg még amúgy is tök fiatal vagy.
2013. júl. 16. 17:33
 7/46 A kérdező kommentje:
A feleségétől értem vált el és évek óta ismerjük egymást csak most jöttünk össze. Lehet megkövezni.
2013. júl. 16. 17:36
 8/46 anonim ***** válasza:
91%

Hát így egy kicsit zavaros.

Megmondtad neki,hogy ha elválik összejössz vele?És mennyi idővel ezelőtt vált el?

2013. júl. 16. 17:37
 9/46 A kérdező kommentje:
Nem voltak házasok, az interneten beszélgettünk és egymásba szerettünk aztán ennyi.
2013. júl. 16. 17:42
 10/46 anonim ***** válasza:
100%
Érted vált el? Egy hónap alatt? Kislány, kit akarsz becsapni? Önmagadon kívül.
2013. júl. 16. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!