Ezek közül a gyógyszertári termékek közül mire van igazán szükség? Ki mit váltott ki?
-fürdető
-popsikrém
-babaolaj
-hintőpor????
A mi családunkban nincsenek érzékeny bőrű egyének,a babák sem azok!Ezért arra gondoltam,hogy csak a popsikrémet és a hintőport váltanám majd ki!A többi pedig Johnson\'s termékek lennének!A fürdető,a sampon és a babaolaj!Vagy van még olyan ami nagyon fontos és magisztrális készítmény?
A popsikenőcsöt váltsd ki, kicsit kicsípheti az ő fenekét is és akkor jó, ha kéznél van a krém.
Meglátod majd milyen a bőre, de az elején fürdető sem nagyon kell, elég a víz.
A gyógyszertári fürdetőkrém nagyon jó, nem szárítja a bababőrt és olcsóbb is.
a hintőpor speckó, a köldökcsonkra kell, gondolom arra gondoltál, mert azt írja fel az orvos.
az olaj is jó, de ha drágábbat akarsz, akkor a jonhson is olyan.
popsikrémből én a neogranormont használom.
Se a bepantent, se a neogranormont nem aajánlják mindennapos használatra. Ezek kifejezetten hámsérüléses, gyulladásos állapotra vannak. A Johnson pedig parfümös.
Hidd el - 3 gyerek után -, hogy a legjobbak az olcsó, gyógyszertári kevert dolgok. Én is próbálkoztam "mindent megadok" alapon, aztán a gyógyszertáriaknál kötöttem ki, mert az volt a legjobb a babának.
Teljesen jó a gyógyszertári popsikenőcsm 7 hónapja ezt használom.
A Johnson's termékekről sok rosszat hallani, sokan nem ajánlják.
Babolajat és hintőport nem használok, a gyógyszertári hintőport nyáron arra hsználtam, hogy beszórtam vele lányom hajlatait, ha nagyon meleg volt.
A fürdetőkrémet csak az elején használtam fürdetésre, inkább testápolónak használom, vagy pár csepp Gabi fürdetőt rakok a vízbe, vagy semmit.
előző
Nem használtam semmi illatosat mégis mindenki azt mondta/mondja, hogy babaillata van.
1000%-ig biztos? ez jó!
A mi családunkban senkinek nem volt érzékeny bőre, aztán megszülettem én, és olyan ekcémás lettem, mint a tankönyvekben. Minden egyből sebesített, szegény anyum csak kifőzni tudta a pelenkákat. De remélem a te babád nem ilyen lesz. Csak soha ne mond hogy soha! viszont a kisfiamnál hál isten semmi gond.A gyógyszertári azért jó, ezt te jobban is tudod, mert nem tartalmaz semmilyen "adalék anyagot" ami mondjuk csípné a szemét. Meg a fürdetőkrém nagyon sok mindenre jó, mert iszonyú jól hidratál. A Seres féle popsikrémnél meg nincs jobb! ez tapasztalat!
Szerintem kb 3 hónapos koráig mindenképpen a gyógyszertárit használd, aztán jöhetnek a színesített, illatosított drága pamacsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!