Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez a versengés miért van?

Ez a versengés miért van?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék veszekedést,csupán érdekel.Éltem már több országban ebben a világban,most is külföldön élek,de én ezt a versengést a szülők között Magyarországon tapasztalom inkább.Nem irom,hogy csak,de 99%-ban.Miért van ez?Magyarországon mióta tart ez?Létezik,hogy amikor én voltam gyerek ezelett 31 évvel akkor is ilyenek voltak a szülők?Én megkérdeztem édesanyám,ő azt mondta,hogy a környezetében biztos nem voltak ilyen szülők.De akkor miből ered miből indult ki ez a fajta versengés,viselkedés?
2013. ápr. 22. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom de ez úgy rossz ahogy van. Nagyon idegesítő ahogy egymáshoz hasonlítják a gyerekeket. De Magyarország más szempontból is rossz.. mindenki tiszta ideg, rohanás van csak, a rossz indulatúságról már nem is beszélek. nem azt mondom hogy máshol nincs ilyen de nálunk szerintem magasan jelentkezik ez. na mindegy ez nem ide tartozik.
2013. ápr. 22. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen versengésre gondolsz?
2013. ápr. 22. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
1.vagyok. szerintem arra hogy kinek a babája mikor mit csinál mikor kezd ülni meg menni stb. ez már verseny szinten megy..
2013. ápr. 22. 20:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen arra amit az első ir.A gyerek hasonlitgatás egymással.
2013. ápr. 22. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Az hasonlíthatja össze a sajátját máséval, aki elfogadja majd a kamasz gyerekétől, ha azt mondja: " de Pisti/Évi is egyest kapott a dolgozatra, nemcsak én...vagy: Karcsinak se volt házija/ő is kapott szaktanárit, vagy: De már mindenki kipróbálta az osztályban a cigit/piát/drogot stb, és nem válaszolja azt majd annak a drága gyermeknek, hogy " Nem érdekel, hogy Pistike/Karcsika/Évike/mindenki mit csinál, csak az érdekel, hogy te mit teszel...

:-)

2013. ápr. 22. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!