Milyen autóba fér el 3 gyerekülés? 1 hordozó+ 2 gyerekülés.
A 7személyeseket kivéve persze, azt tudom, hogy oda befér. A sima 5 személyesekre lennék kíváncsi. Az egyterűek közül a Scénic-be befér? Vagy csak a Picasso-ba?
De ha valaki nem egyterűvel rendelkezik, annak milyen autóba fért be a 3 gyerek?
Szia!
Szerintem azok az 5 személyes egyterűek jók lehetnek (minden típus), amelyeknek három különálló ülése van hátul (Scenic, CMax, Picasso, Mazda5, Zafira, Touran és az új Carens). Mondjuk bezavarhat az ülések szélessége, mert az típusonként eltérő, de három különálló ülésű kocsinál szerintem be tudjátok tenni. Próbára vigyétek magatokkal az üléseket is (pl. a 9-18kg-os ülések felfekvése is eltérő). Esetleg nagyobb kocsiban (pl. Mondeo, Octavia), ha síkban van a hátsó üléssor, is elférhet 3 ülés, de itt is kell a próba.
Nekünk Peugeot Partner van, abban elfér egymás mellett 3 db gyerekülés, és korábban a 3 hordozó is.
Korábba VW Bora volt, de abban a 2 hordozó fért csak el hátul (Peg Perego primo viaggio), a 3.-at az anyósülésre kellett tenni.
Én azt tudo javasolni, hogy be kell próbálni, mert a hordozók/gyerekülések márkájától is függ, hogy melyik fér be, nem elég centire lemérni. Lehet, hogy pont a karfa vagy az ajtó foganytú miatt nem fog beférni.
Citroen Picasso, Berlingo, Fiat Multipla - ezekbe is befér egymás mellé 3, ilyen autóik vannak 3 kisgyerekes ismerőseimnek.
Ford S-Max, C-Max, Galaxy - ezekbe is bőven befér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!