Szeretnék még egy gyereket, de.!?
Szia!
Hol van itt az áldozat? Nem értelek.
Nekem sem volt külön szobám. Igaz, a bátyámmal akkora szobában laktunk, hogy el lehetet szekrényekkel választani kettőnk életterét, de ez is akkor következett be, amikor én kb. 11-12 éves lettem (tesóm három évvel idősebb tőlem).
Ha erre nincs hely, egy függöny is megteszi, az is elszeparálja a gyerekeket egymástól, lehet külön életterük. Én speciel sohasem éreztem magam zavarban a tesóm előtt. Külön szobám akkor lett, amikor 18 éves lettem, mert a lakásfelújításkor a cselédszoba lett a tesóm birodalma.
Ha feljöttek a barátaim/barátnőim, a tesómnak teljesen természetes volt, hogy nem zavart minket, ahogy ez visszafelé és ugyanígy történt.
3 gyerekünk van és 2 gyerekszoba.
A pici van most külön, a 2 nagyobb egy szobában.
Tervezzük a 4. babát.
Amíg kicsit (legalább is nálunk) a nappaliban vannak, ide hordanak ki mindent, velünk szeretnek lenni :)
Ha majd nagyobbak lesznek akkor leülünk velük és kitaláljuk a tutit.
Nem izgulok...
Nem hiszem, hogy azért mert van/lesz külön szobája mindegyik gyereknek akkor hűűű de jó lesz nekik...
És gipszkarton falat betenni? Azt nyom nélkül vissza lehet bontani.
És akkor 25 évig nem festhettek, csempézhettek stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!