Ti mit tennétek a helyemben?
Egy éve élünk párkapcsolatban a párommal, 8 hetes terhes vagyok.Valószínű nem tartom meg a babát, mert a páromnak az anyja fontosabb mint mi.ugyanis az anyukájának van keresete mégis a párom pénzeli, ugyanis luxusigényei vannak, férje meg nincs így a fiát húzza le.
Mondtam neki hogy én el fogom vetetni a babát, mert ha majd megszületik akkor rólam és a piciről kell gondoskodnia nem anyukának medencét építeni stb.Erre a párom megsértődött.
Ilyen labilis párkapcsolatban én sem tartanám meg. Csak a szegény gyerekkel (és magaddal) tolnál ki.
De azon is elgondolkodnék, hogy maradjak-e a párommal. ebből soha nem lesz jó kapcsolat.
Már megbocsássatok. Egy stabil kapcsolatba szült gyerek is járhat úgy, hogy a szülei szétmennek, szétesik a család. Értem én, hogy nem egy felhőtlen, sőt nehézkes kapcsolatba születne ez a bébi, de bakker én tuti nem vetetném el. Ha már megkérdezted, mit tennénk....
Ha a párod olyan, akármi is lesz az anyjával mindig ilyen lesz a kapcsolata, vagy elfogadod (amitől én tuti felkötném magam) vagy ott hagyod a fenébe a kedves mamával. De emiatt elvetetni a gyereket, én sem aludni, sem élni nem tudnék így.
Már két napja sírok, felém sem néz mióta megmondtam neki hogy elvetetem a babát mert nem látom hogy törekedne arra hogy megnyugtasson...
Rengeteget agyaltam a dolgon, beszéltem barátnőimmel és azt mondták hogy a párom és az anyja úgy élnek mint a házasok, ugyanis kettesben élnek 15 éve, az anyja nem ment újra férjhez ezért a fiát húzza le.400 ezres bútort kért szülinapjára, 80 ezres bicót stb. az anyukának van keresete csak abból nem tudja kielégíteni az igényeit.Szerintem egy szülőnek kell támogatni a gyerekét, nem lehúzni azt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!