Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Egy éve élünk párkapcsolatban a párommal, 8 hetes terhes vagyok.Valószínű nem tartom meg a babát, mert a páromnak az anyja fontosabb mint mi.ugyanis az anyukájának van keresete mégis a párom pénzeli, ugyanis luxusigényei vannak, férje meg nincs így a fiát húzza le.

Mondtam neki hogy én el fogom vetetni a babát, mert ha majd megszületik akkor rólam és a piciről kell gondoskodnia nem anyukának medencét építeni stb.Erre a párom megsértődött.

2013. márc. 15. 18:17
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
42%
Képes vagy ezért kioltani egy picibaba életét?
2013. márc. 15. 18:22
 2/44 anonim ***** válasza:
61%

Ilyen labilis párkapcsolatban én sem tartanám meg. Csak a szegény gyerekkel (és magaddal) tolnál ki.

De azon is elgondolkodnék, hogy maradjak-e a párommal. ebből soha nem lesz jó kapcsolat.

2013. márc. 15. 18:23
 3/44 anonim ***** válasza:
35%
Az a baba még NEM él! Inkább ne szülessen meg, mint hogy ne tudjon normális körülmények mellett felnőni!
2013. márc. 15. 18:24
 4/44 anonim ***** válasza:
63%
8 hetes nem él? Jézusom micsoda emberek...
2013. márc. 15. 18:26
 5/44 anonim ***** válasza:
85%
Beszéljétek át a pároddal, ne dönts elhamarkodottan!
2013. márc. 15. 18:28
 6/44 A kérdező kommentje:
Próbáltuk megbeszélni, de ő megsértődik.Én meg a bizonytalanra nem szülök gyereket.+ hete csendben várok és figyelek és minden nap azt hallgatok az anyuka sorolja az igényeit, felépített neki a párom egy kertes házikót, de ez nem elég, napozóterasztól kezdve a napkollektorig mindent kér.A fia spórol mindenen amin csak tud hogy anyukának mindenből a legjobb legyen.Amikor megtudtam hogy terhes vagyok, örültem nagyon, elkezdtem nézegetni a kisruhákat, babkocsit, mutogattam a páromnak, erre ő hogy jó lesz neki turkálóból is...
2013. márc. 15. 18:34
 7/44 anonim ***** válasza:
57%

Már megbocsássatok. Egy stabil kapcsolatba szült gyerek is járhat úgy, hogy a szülei szétmennek, szétesik a család. Értem én, hogy nem egy felhőtlen, sőt nehézkes kapcsolatba születne ez a bébi, de bakker én tuti nem vetetném el. Ha már megkérdezted, mit tennénk....

Ha a párod olyan, akármi is lesz az anyjával mindig ilyen lesz a kapcsolata, vagy elfogadod (amitől én tuti felkötném magam) vagy ott hagyod a fenébe a kedves mamával. De emiatt elvetetni a gyereket, én sem aludni, sem élni nem tudnék így.

2013. márc. 15. 18:39
 8/44 anonim ***** válasza:
59%
Gyereket ne vetesd el. A párodat add vissza anyucinak és ha véletlenül fiú lesz a kicsike vigyázz,hogy ne legyen anyuci kisfia. Az ilyen férfiaknak anyut kéne feleségül venni. Nagyon utálom az ilyeneket.
2013. márc. 15. 18:39
 9/44 A kérdező kommentje:

Már két napja sírok, felém sem néz mióta megmondtam neki hogy elvetetem a babát mert nem látom hogy törekedne arra hogy megnyugtasson...

Rengeteget agyaltam a dolgon, beszéltem barátnőimmel és azt mondták hogy a párom és az anyja úgy élnek mint a házasok, ugyanis kettesben élnek 15 éve, az anyja nem ment újra férjhez ezért a fiát húzza le.400 ezres bútort kért szülinapjára, 80 ezres bicót stb. az anyukának van keresete csak abból nem tudja kielégíteni az igényeit.Szerintem egy szülőnek kell támogatni a gyerekét, nem lehúzni azt...

2013. márc. 15. 18:44
 10/44 anonim ***** válasza:
78%
Na akkor te látod ennek a kapcsolatnak a jövőjét. Nem is értem hogyan bírtad eddig.? Neked nincsenek szüleid? 8. voltam
2013. márc. 15. 18:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!