Bevállaalnátok a babát tanulás alatt? Lent
Már benne van a párom a korban ezért döntötttünk igy, mások véleményére, tapasztalatára kiváncsiak vagyunk, hogy ez kivitelezhető-e.
Már évek óta nem találok munkát, ezért nem vállaltuk eddig a babát, ragaszkodtam hozzá, hogy előtte dolgozzak valamennyit. Most lenne egy lehetőség 1 éves rendezvényszervező tanfolyam, amit a munkaügyi intéz, el szeretném vállalni. Ez alatt tudnék pénzt félre tenni és arra gondoltunk hogy közben elkezdenénk próbálkozni a babával. És ha szerencsénk van és elsőre sikerül ugy tervezzük hogy kb 8 hónapos terhes lennék a tanfolyam végén. Szerintetek ez sikerülhet? Nehéz tanulni állapotosan? Csak rajtam múlik hogy bevállalom-e de még nem voltam terhes, nem tudom milyen. Magával a tanulással nincs gond szerencsére könnyen fog az agyam, de nemtudom terhesen birnám. Bocsi ha hosszú lett, sajnos nincs kivel megbeszélnem.
47 ezer a keresete? :O
abból egy ember nem él meg, nemhogy 3!
most hogy éltek? ki fizeti a rezsit, az albérletet esetleg, a kaját? mert ezek külön külön is több mint a párod keresete.
én így biztos nem vállalnám be!
mi 120 körül keresünk mindketten a férjemmel és jó ha 10-20.000.- félre tudunk tenni hónap végén.
Köszi a válaszokat!
Hát a párom nagyon fél és ő később már nem akar, nagyon fél, hiába próbálom nyugtatgatni, hogy mások is vállalnak 40 fölött, már eldöntötte, hogy később nem akar.
Van saját házunk, párom fizeti a rezsit és a kaját + 20 a kölcsön, spórolunk ahol tudunk, szerencsére van segítségünk, a nagymamám szokott adni néhány dolgot, nem sok de azért jól jön.
utolsó, én nagyon nem értek veled egyet. nyilván egy 6 hónapos ellátása meg van oldva 38.000.-ból, de egy 2 évesé már nemigen. de jó, legyen, ügyes asszony megoldja a gyerek 3 éves koráig, de utána??? utána már nem kap semmit!
vagy ha gyerek nélkül évek óta munkanélküli akkor egy gyerekkel majd pikk pakk talál magának munkát?
mondjuk én azt se hiszem el, hogy 47.000Forintból rezsit fizettek és jut kajára is komolyan, bárhogy számolom, nekem nem jön ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!