Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bevállaalnátok a babát tanulás...

Bevállaalnátok a babát tanulás alatt? Lent

Figyelt kérdés

Már benne van a párom a korban ezért döntötttünk igy, mások véleményére, tapasztalatára kiváncsiak vagyunk, hogy ez kivitelezhető-e.

Már évek óta nem találok munkát, ezért nem vállaltuk eddig a babát, ragaszkodtam hozzá, hogy előtte dolgozzak valamennyit. Most lenne egy lehetőség 1 éves rendezvényszervező tanfolyam, amit a munkaügyi intéz, el szeretném vállalni. Ez alatt tudnék pénzt félre tenni és arra gondoltunk hogy közben elkezdenénk próbálkozni a babával. És ha szerencsénk van és elsőre sikerül ugy tervezzük hogy kb 8 hónapos terhes lennék a tanfolyam végén. Szerintetek ez sikerülhet? Nehéz tanulni állapotosan? Csak rajtam múlik hogy bevállalom-e de még nem voltam terhes, nem tudom milyen. Magával a tanulással nincs gond szerencsére könnyen fog az agyam, de nemtudom terhesen birnám. Bocsi ha hosszú lett, sajnos nincs kivel megbeszélnem.

2013. febr. 14. 20:50
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Háyn évesek vagytok, mennyi a párod keresete?
2013. febr. 14. 20:52
 2/27 A kérdező kommentje:
Én 21, párom 38, 47 vagy 49 ezret keres. A tanfolyam alatt 70-et kapnék havonta. Azt mondta a párom ha most nem vállalunk később már nem mer.
2013. febr. 14. 20:55
 3/27 frászkarikaborsó ***** válasza:
ugyanígy voltam azzal a különbséggel hogy én nem kényszerből hanem hobbiból iratkoztam be egy OKJ-s tanfolyamra. Miután kifizettem a tanfolyam díját, kb két nap telt el és + lett a tesztem. Necces volt, mert az őszi vizsga már eléggé a terhességem végére esett, de magam sem gondoltam volna hogy 2 nap múlva szülök :) A vizsgám 5-ös lett, nem volt nehéz tanulni mert akkor már nem dolgoztam, itthon voltam táppénzen. Ha meg hamarabb szültem volna, akkor vizsgázhattam volna jövőre, ezt megkérdeztem előre :)
2013. febr. 14. 21:00
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Párod havi 50.000Ft keres plusz a te gyes+családit 38000Ft, nem egyszerű gyereket nevelni, ez nagyon kevés pénz három emberre.
2013. febr. 14. 21:02
 5/27 anonim ***** válasza:
82%
Mi az, hogy nem mer egy férfinak soha nem késő. Apu 42 volt a nővérem születésekor nálam meg 45.
2013. febr. 14. 21:04
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

47 ezer a keresete? :O

abból egy ember nem él meg, nemhogy 3!

most hogy éltek? ki fizeti a rezsit, az albérletet esetleg, a kaját? mert ezek külön külön is több mint a párod keresete.

én így biztos nem vállalnám be!

mi 120 körül keresünk mindketten a férjemmel és jó ha 10-20.000.- félre tudunk tenni hónap végén.

2013. febr. 14. 21:04
 7/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát a párom nagyon fél és ő később már nem akar, nagyon fél, hiába próbálom nyugtatgatni, hogy mások is vállalnak 40 fölött, már eldöntötte, hogy később nem akar.

Van saját házunk, párom fizeti a rezsit és a kaját + 20 a kölcsön, spórolunk ahol tudunk, szerencsére van segítségünk, a nagymamám szokott adni néhány dolgot, nem sok de azért jól jön.

2013. febr. 14. 21:10
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
Igen be vállalnám ha tudom hogy mire megszületik meg lesznek a szűkséges dolgok mivel utána kapod a kicsire a pénzt és az ő elátása meg van oldva belőle :) Amúgy én még tanuló vagyok 6 hónapos a kislányom de igen nehéz dolog.
2013. febr. 14. 21:13
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

utolsó, én nagyon nem értek veled egyet. nyilván egy 6 hónapos ellátása meg van oldva 38.000.-ból, de egy 2 évesé már nemigen. de jó, legyen, ügyes asszony megoldja a gyerek 3 éves koráig, de utána??? utána már nem kap semmit!

vagy ha gyerek nélkül évek óta munkanélküli akkor egy gyerekkel majd pikk pakk talál magának munkát?

mondjuk én azt se hiszem el, hogy 47.000Forintból rezsit fizettek és jut kajára is komolyan, bárhogy számolom, nekem nem jön ki...

2013. febr. 14. 21:26
 10/27 anonim ***** válasza:
jajj bocsánat, elírtam, 27ezerből fizetitek a rezsit és a kaját, mert 20 elmegy hitelre....
2013. febr. 14. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!