Egy hétgyerekes család lakott felettem egyszer, konkrétan iszonyatos óriási hangzavar volt megállás nélkül.
De bevallom eszembe sem jutott volna, hogy feljelentsem őket.
Egy kisbabát meg pláne nem lehet korlátozni. Lehet bevezetni pár szabályt (vastag szőnyeget veszek, puha játékokat adok neki), de befogni a száját nem igen lehet...
Most amúgy olyan lakásban élek, ahol az alattunk élő 72 éves néni azért is szól, ha megnyitom a csapot mosogatáshoz, vagy ha lehúzom a redőnyt. Én megértem, hogy zavarja, de bakker élnem is kell, és akárhogy is csinálom a vizet néha használnom kell, és reggel-este a redőnyt is húzogatni fogom. Amúgy ő reggel 5-kor már füvet nyír nyáron. :) Még ezért sem akartam szólni.
Szóval tisztelem minden idős embernek, de a határaik sokszor túlzóak.
Nem csak az idősekre jellemző ez, jellemzően a gyereknevelésbe belehülyült anyukák "betegsége" is az ilyesmi.
Az alattunk lakó anyuka pl. szólt ház gondnokának, hogy menjen fel hozzánk és közölje velünk, hogy este 8 után ne fürödjünk, mert az zavarja a gyerekét :D A gondnok nagy elnézések közepette adta ezt elő nekünk, hozzátéve, hogy neki kötelessége volt ezért szólni, de ha a helyünkben lenne, akkor csak röhögne egy jót ezen :)
Pár hónappal később elköltöztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!