13 vagyok többit lent?

Figyelt kérdés
szűz vagyok természetesen és még nem jött meg a menzeszem ugye akkor nem lehetek terhes??
2013. jan. 14. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem ültette beléd a Szentlélek, akkor nem lehetsz terhes :)
2013. jan. 14. 18:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen,én is úgy tudtam hogy ahhoz vmi ondó sejt kell ami csak....lehet de azért jobb biztosra menni köszi
2013. jan. 14. 19:01
 3/8 anonim ***** válasza:
miért 13 évesen már szexelsz ?
2013. jan. 14. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
13 évesen ha szexelsz,de még nem jött meg attól is lehetsz terhes,de szánalomra méltó ha 13 évesen szexelsz éretlenül,pláne úgy,hogy még testileg sem vagy érett mivel még nem menstruálsz
2013. jan. 14. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Az első menstruációs ciklus is úgy kezdődik, hogy megérik egy petesejt (erről te még nem is tudsz), és csak utána fog először megjönni. Teherbeeséshez egy érett petesejt kell. Tehát az első alkalomról, mikor teherbeeshetsz, nem fogsz még tudni. CSak utólag, amikor megjött. Ha szűz vagy (úgy érted, nem hatolt beléd senki), akkor nemigen lehetsz terhes, de fontos részlet, hogy ondó sehogy ne jusson fel a hüvelyedbe. Se kézzel, se más eszközzel (akár átszakadt a szűzhártyád, akár nem, az ondó a hüvelyben teherbeejthet). Nem tudom, pontosan, hogy miből gondolod, hogy terhes lehetsz, érdemes lenne részleteket elárulnod, hogy pontosabb választ adhassunk. Akár priviben is, ha félsz az itteni leszólásoktól (mert ugye kedves válaszadók, abból tanul a gyerek, ha elküldjük a holdra, válasz helyett. Az megoldja a problémát.) N28
2013. jan. 14. 19:38
 6/8 anonim ***** válasza:
2013. jan. 14. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan okoskodj csak de szerintem aki 13 évesen azon aggódik,hogy terhes nem hinném,hogy valamiből képes tanulni,hacsak abból nem hogy terhes lesz
2013. jan. 14. 19:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Sok válaszadó figyelmét elkerülte az tény h írta h még SZŰZ...de hát általános iskola alsó tagozat az értőolvasás elsajátítása. Nem baj. De attól függetlenül igazán jó h itt mindenki úgy született h mindent tudott a szexről és a fogantatásról. Inkább kérdezzen minthogy csinálja miért kell ennyire primitívnek lenni nem értem.
2013. jan. 15. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!