Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 15 ezer ftból hogy tudnám...

15 ezer ftból hogy tudnám kihozni ebben a hónapban az evést?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon szar helyzetbe kerültem egyedül nevelem a két gyereket és most így jött ki hogy ennyiből kell megoldjam az étkezést!Fiam 3.5éves lányom 1.5 éves!Van valaki hasonlóan rossz helyzetben???Adjatok ötleteket légyszives!
2013. jan. 4. 18:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg itt a recepteket, hátha. [link]

Krumplis ételek, spenót-sóska, de itt is rengeteg hasznos tanácsot tudsz olvasni, ha beírod a keresőbe.

2013. jan. 4. 18:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan remek helyzetben vagyunk...

Nálunk most gyakran van tejbegríz, amit nagyon fel lehet dobni összetört banánnal, almával fahéjjal, kakaóval (gyerek életkorának és ízlésének megfelelően).

Nagyon olcsó és kiadós még a tökfőzelék, spenót (már aki szereti...), ugyanez áll a csirkemájra is.

Tészta különféle szószokkal is jó ötlet, és az örök krumpli, amit szintén sokféleképpen lehet variálni.

Süthetsz pogácsát, kakaós csigát, az is olcsóbb jóval reggelire uzsonnára, mint bármi egyéb.

2013. jan. 4. 18:22
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Még ami kimaradt :) Rizs kukoricával vagy zöldborsóval nagyon finom és tápláló. Darált húst is érdemes venni, fasírtnak, húsgombócnak. Olcsó most a káposzta is, vagy egyszerűen csak paradicsommal (mint a töltött paprika, csak paprika nélkül).

Írd össze a heti menüt, számold ki nagyjából mennyibe kerülnek a hozzávalók. Ha túlléped a keretet, még mindig tudsz változtatni. Szerintem nem lehetetlen a dolog, csak nagyon ügyesnek kell lenni.

2013. jan. 4. 18:26
 4/15 anonim ***** válasza:
31%
Én ebben sajnos tanácsot nem tudok adni, mert múlt hónapban kb 80 ezret költöttem kajára. Két felnőtt és egy 10 hónapos. Nagyon együtt érzek veled. Szüleid esetleg nem tudnak segíteni, vagy barátnő? Amit írtak az előzők, az tényleg hasznosnak tűnik.
2013. jan. 4. 18:30
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Áruljátok már el nekem, hogy a 3. válaszban mégis mi volt a lepontoznivaló? Őszintén érdekelne.
2013. jan. 4. 18:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Keresd fel a helyi Caritast, és kérj segítséget. Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok.

[link]

2013. jan. 4. 18:38
 7/15 A kérdező kommentje:
3 hónapja még én is hasonlóan jó anyagi helyzeben voltam,a párom nagyon jól keresett de lelépett és sehogy nemérem el valószínű visszament olaszországba!Az én anyukám már nem él apukámmal nem beszéltem már 5 éve,a báttyámmal szintén nem a hugom még egyetemre jár,így ők sem segítenek....barátaim nincsenek mert nem rég költöztünk ide :/ de nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot és a linket is!a krumplit egyébként is nagyon szeretjük,jó ötlet!
2013. jan. 4. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Főzelékek,krumpils,tésztás ételek.Kedves utolsó, senki nem volt kíváncsi rá,hogy mennyit költöttél kajára....

Nézz át az ételek-italok(sütés_főzés kategóriába),ott nagyon jó ötleteket találhatsz a kereső segítségével.

Néhány ötlet: tarhonya leves,pásztor tarhonya

paradicsomos káposzta fasírttal,resztelt máj burgonyával.tojásleves,burgonyás pogival.

2013. jan. 4. 18:43
 9/15 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek nymtam a zöldkezet és úgy érzem ha én teszem fel a kérdést nekem kellene pontoznom érte!köszönöm nektek!
2013. jan. 4. 18:44
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Én véletlen pontoztam le a 3--ast,az alatta lévőt akartam,de mellé nyomtam.
2013. jan. 4. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!