Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák ki hogy vélekedik...

Anyukák ki hogy vélekedik erről? , nem kell lehordani

Figyelt kérdés

Én nagyon félek attól,hogy tényleg lesz világvége.Olyan kicsik még a gyerekeim.Lehet h.lye vagyok de az oviból már kivettem őket,persze nem tudják miért.A nagy kamasz sulis,de ő itthon nem maradna:(

Más is van így,vagy csak én vagyok nyomi.....

2012. dec. 19. 13:17
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
100%
Lehurrogás nélkül: te nem vagy komplett :D
2012. dec. 19. 13:19
 2/50 anonim ***** válasza:
100%
Tudod hány világvége jövendölés volt már? Szerintem ezen ne stresszeld magad. Ráadásul teljesen félreértelmezték a Maja jövendölést, szó sincs benne világvégéről. Szerintem ez az egész csak hisztériakeltés.
2012. dec. 19. 13:21
 3/50 anonim ***** válasza:
100%

jesszus!!és mégis hogy képzeled el a világvégét??

és tényleg kiveted az oviból őket? azért majd ha januárba vissza iratod őket,ne meséld el az ovónőknek,hogy miért vetted ki őket...!!

2012. dec. 19. 13:23
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy egydül, az egyik barátnöm pont így volt. Már azt mondja, hogy a karácsonyi készülödését is elrontja.
2012. dec. 19. 13:25
 5/50 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Három gyerekem van, de nem jut eszembe, hogy kivegyem oviból, iskolából őket. Sőt, a kicsinek szombaton lesz a szülinapja, és készülök is rá:)) Plusz már becsomagoltam a karácsonyi ajándékokat is, nem létezik, hogy jön a világvége, akkor mi lesz a csomagjaimmal?!

Nekem nem is téma ez az egész, felejtsd el te is, butaság!

2012. dec. 19. 13:55
 6/50 anonim ***** válasza:
64%
én szívem szerint megkeresném azt, aki ezt a hatalmas nagy baromságot elkezdte terjeszteni és kiherélném!!!! Beleültette a kétséget az emberek nagy részébe, sajnos én is elgondolkodtam már rajta, hogy mit tennék, ha az a sok elmebeteg dolog amit jósolnak bekövetkezne. És igen, én sem viszem már pénteken a nagyobbikat oviba!!! :P:))
2012. dec. 19. 14:04
 7/50 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem hord le, mindenkinek jogában áll hülyének lenni :) ne haragudj, de azért ezt ugye Te sem gondoltad komolyan? Miféle világvége? Ha kicsit is utánanéznél, akkor tudnád, hogy a maja naptár egy pontja véget ér és ennyi a történet. Hogy ki találta ehhez ki, hogy világvége lesz nem tudom, ugyanakkora eséllyel lesz most pénteken vmi, mint az ezred fordulón, vagy 2006. 06.06-án.
2012. dec. 19. 14:07
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg lesz világvége, akkor annyira mindegy, hogy hol leszünk a végső pillanatban :))
2012. dec. 19. 14:09
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
És mi közünk nekünk a majákhoz? Ha jól tudom, még a Gergely naptár szerint élünk és annak tudtommal még nincs vége.
2012. dec. 19. 14:24
 10/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet az ovinkban is erre készülnnek??? nálunk mondták ha nem muszáj ne vigyük a gyerekeket a héten. Most 150 gyerek helyett vannak vagy 20-an és két óvónéni. Tuti ők is a világvégére készülnek :-DDDDDDDDDDDDD

Egyébként ha itt a világvége úgyse fogod érzékelni:) Habár én a ráktól vagy az autóbalesettől jobban félek. Annak nagyobb a valószínűsége.

De ha gondolod nézd meg "Az út" című filmet. :-D

2012. dec. 19. 14:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!