Te mit tennél a helyemben?
Törvény nem tiltja, de szerintem a házirend igen. Közös képviselőtök van? Szólhatsz neki is.
Végső soron, ha más megoldás nincs az én férjem tuti "meggyőzné", bár velem sem járna sokkal jobban.
Hát ez nehéz kérdés. Megmondom őszintén, hogy szólnák neki 3-4x, ha nem hagyná abba, nyakonönteném egy pohár vízzel. És utána azt mondanám neki, hogy a szomszédot nem zavarja. Ha megint ott cigizne, akkor kannával kapná. Morbid megoldás, de szerintem hatásos.
Kétlányos 19hkm.
köszi a gyors válaszokat. Közös képviselő nincs, a házirend pedig az épületben tiltja a dohányzást, s ugye ő már épületen kívül van.
A nyakonöntést csak azért nem kultíválom, mert nem ököllel akarom megoldani a dolgot. A gyerekeknek tanítsam ezt?! Bár szívem szerint egy jót behúznék az öregnek! A szép a történetben az, hogy nyugdíjas pedagógus a lelkem!
miért kell minden hozzászólásod végére odaírni, hogy Kétlányos 19hkm????
1. válaszadó! like:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!