Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a videóhoz?

Mit szóltok ehhez a videóhoz?

#videó #child abuse
2012. nov. 30. 16:50
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
hónapra*
2012. nov. 30. 17:09
 12/32 anonim ***** válasza:
Helyes. Remélem a gyereket nem kapja meg vagy csak akkor ha már helyre jött.
2012. nov. 30. 17:10
 13/32 A kérdező kommentje:

Ha valakinek az első link nem jó, akkor:

[link]

2012. nov. 30. 17:10
 14/32 A kérdező kommentje:

17:07, azért nem vagy egyedül a véleményeddel. :(

Ha tudtok angolul, akkor láthatjátok, hogy a videó alatt le van írva, hogy a videó készítője mondta, hogy hagyja abba. Miért nem állította le?

Malajziában történt.

Bár ki tudja, ebből mennyi igaz..

2012. nov. 30. 17:15
 15/32 anonim ***** válasza:
Jézusom! Tényleg jöhetne már valami,ami szelektálja az ilyen barmokat...nem bírtam végig nézni...
2012. nov. 30. 17:28
 16/32 anonim ***** válasza:
Talan azert, mert attol felt, ha megprobalja leallitani, akkor a gyereket meg komolyabban bantalmazna....
2012. nov. 30. 17:31
 17/32 A kérdező kommentje:
Utolsó, te meg se próbálnád? Végignéznéd?
2012. nov. 30. 17:32
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Én se tudtam végignézni,először én is azt hittem valami megjátszott dolog. Undorító,nem is tudom,mi játszódhat le egy anyának a fejében amikor a saját gyermekét ilyen módon bántalmazza..egy ártatlan és teljesen védtelen kisbabát,aki nemhogy megvédeni nem tudja magát,de még csak nem is érti,hogy miért történik ez vele. Inkább nem részletezném,hogy mit tudnék csinálni ezzel a nővel.
2012. nov. 30. 17:33
 19/32 anonim ***** válasza:
Oszinten szolva, nem tudom. Remelem, hogy legalabb megprobalnam megallitani. De tudod ott volt az a teszt, nem emlekszem mar mi a neve. Egyetemistakat kertek fel ra, hogy aramutest adjanak a szomszed szobaban levo tarsuknak. Az egyetemistak 80 vagy 90%a akkor is ujra megnyomta a gombot a kiserletvezeto keresere, amikor a szobabol mar nyoszorges sem hallatszott.... Szoval nem tudom. Komolyan, teljes szivembol remelem, hogy megprobalnam megallitani, de nem tudom allitani, hogy abban a helyzetben valoban azt tennem, ami helyes.
2012. nov. 30. 17:39
 20/32 anonim ***** válasza:
Ezzel az "anyával" egy dolgot lehetne tenni. Kirakni a Kossuth-térre, majd a nép szépen elintézi. Egy jó lincselés talán észre téríti. Istenem szegény gyerek... ráadásul épp most jött haza nővérem a pici babával a kórházból (hétfőn született).
2012. nov. 30. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!