Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Családi pótlék lesz jövőhéten?...

Családi pótlék lesz jövőhéten? [Infó lent! ]

Figyelt kérdés

Valóban igaz a hír, ami szerint 31-ig lesz CSP.

Hétfőn indítják az utalásokat és nagyon remélik, hogy a posta is 31-ig kifizeti azoknak, akik úgy kérték!

2012. okt. 26. 14:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 Jégtánc ***** válasza:
68%
Felhívtam én is őket,29-én utalják 31-ig megérkezik a számlára.Szuper:)
2012. okt. 26. 16:07
 32/85 anonim ***** válasza:
57%

Ma 16:05-ös!Igazi gyökér vagy!

Muszáj provokálni a többieket?

Amúgy ha kételkedik valaki,kételkedjen!Nincs megtiltva.Én örülni fogok,hogy megjön előbb,mint 5.-e!Ha nem,kibírom azt a pár napot,pedig csak 9000 Ft-om van,bármikor beüthet a krach!

2012. okt. 26. 16:08
 33/85 anonim ***** válasza:

Szerintem sokaknak nincs 9000 Ft-juk sem :(

Közalkalmazottként dolgozok, régebben ha 4 napos ünnep hónap eleje volt, megkaptuk a fizetést de már egy ideje nem így van (amúgy együtt jön a családival, minden hónap második munkanapján). Viszont most nálunk is mondogatták hogy lehet hogy lesz előbb fizu.

2012. okt. 26. 16:37
 34/85 anonim ***** válasza:
A segélyeket is hamarabb viszi a posta- ismerős ott dolgozik!
2012. okt. 26. 16:50
 35/85 anonim ***** válasza:
29%
Hát tényleg nem bánnám,ha jövő héten megérkezne.
2012. okt. 26. 16:54
 36/85 anonim ***** válasza:
56%

16:05! Én nem kérdeztem,hogy érdekel e téged,Más van annyira kulturált,hogy elfogadja,hogy én így írok alá,hogy tudjátok nem egy "mezei pocok" ír ide! Így aki akar,könnyen megtalál!

Valószínű te írtad ki pár hete a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Az,hogy te annyira primitív,hogy nem a témához szólsz hozzá,csak unatkozol és veszekedni akarsz... Nos,szívből sajnállak! Nem haragszom,csak sajnállak!

Legyen további szép délutánod,estéd,kellemes hétvégéd!! :-)

Kedves 16:08! Köszönöm Neked!! :-)

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!

Üdv:3lnys,25hkm

2012. okt. 26. 17:02
 37/85 anonim ***** válasza:
53%

az nem én voltam, én régebben írtam ki egy hasonló kérdést. de tényleg nem értem. oké, gyereknevelős meg mittudomén milyen témákba megértem. de ott ahol nem lényeg? pl láttam olyat h mi a kedvenc kajád? az enyém a spagetti 25hkm

wtf?? ez minek? ezt magyarázzátok el. nagyzolás, semmi más. felsőbbrendűnek hiszitek magatokat, csak mert terhesek vagytok. mintha olyan nagy dolog lenne

2012. okt. 26. 17:15
 38/85 anonim ***** válasza:

Üdv 3 lányos 25 hkm! :) mostanában nem "láttalak".

A kedves kérdezőnek köszi az infót, végre valami jó hír mostanában! :)

2012. okt. 26. 17:16
 39/85 anonim ***** válasza:
0%

16:05-ös!

Miért baj az,hogy valaki büszke arra,hogy 5 gyermeke van,vagy hogy kismama? Én büszke vagyok rá,hogy van 3 Majmocskám és egy pocaklakóm! Ennyi erővel aki "névvel" van a Gyk-n,kapcsolja ki ezt a funkciót? Badarság!

Sajnálom,ha Neked valamiért nem lehet gyermeked!! - de akkor se legyél ilyen keserű! (Én sem szekáltam itt senkit amikor vetém volt és ide tévedtem!)

Minden jót kívánok Neked!! :-)

17:16! Igen,mostanában ritkán jártam erre,mert fekvésre lettem ítélve.

Jó hétvégét Mindenkinek!! :-)

Üdv: 3lnys,25hkm

2012. okt. 26. 18:20
 40/85 anonim ***** válasza:
100%
na, a másik kedvencem meg a pocaklakó...
2012. okt. 26. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!