Családi pótlék lesz jövőhéten? [Infó lent! ]
Valóban igaz a hír, ami szerint 31-ig lesz CSP.
Hétfőn indítják az utalásokat és nagyon remélik, hogy a posta is 31-ig kifizeti azoknak, akik úgy kérték!
Ma 16:05-ös!Igazi gyökér vagy!
Muszáj provokálni a többieket?
Amúgy ha kételkedik valaki,kételkedjen!Nincs megtiltva.Én örülni fogok,hogy megjön előbb,mint 5.-e!Ha nem,kibírom azt a pár napot,pedig csak 9000 Ft-om van,bármikor beüthet a krach!
Szerintem sokaknak nincs 9000 Ft-juk sem :(
Közalkalmazottként dolgozok, régebben ha 4 napos ünnep hónap eleje volt, megkaptuk a fizetést de már egy ideje nem így van (amúgy együtt jön a családival, minden hónap második munkanapján). Viszont most nálunk is mondogatták hogy lehet hogy lesz előbb fizu.
16:05! Én nem kérdeztem,hogy érdekel e téged,Más van annyira kulturált,hogy elfogadja,hogy én így írok alá,hogy tudjátok nem egy "mezei pocok" ír ide! Így aki akar,könnyen megtalál!
Valószínű te írtad ki pár hete a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Az,hogy te annyira primitív,hogy nem a témához szólsz hozzá,csak unatkozol és veszekedni akarsz... Nos,szívből sajnállak! Nem haragszom,csak sajnállak!
Legyen további szép délutánod,estéd,kellemes hétvégéd!! :-)
Kedves 16:08! Köszönöm Neked!! :-)
Kellemes hétvégét Mindenkinek!!
Üdv:3lnys,25hkm
az nem én voltam, én régebben írtam ki egy hasonló kérdést. de tényleg nem értem. oké, gyereknevelős meg mittudomén milyen témákba megértem. de ott ahol nem lényeg? pl láttam olyat h mi a kedvenc kajád? az enyém a spagetti 25hkm
wtf?? ez minek? ezt magyarázzátok el. nagyzolás, semmi más. felsőbbrendűnek hiszitek magatokat, csak mert terhesek vagytok. mintha olyan nagy dolog lenne
Üdv 3 lányos 25 hkm! :) mostanában nem "láttalak".
A kedves kérdezőnek köszi az infót, végre valami jó hír mostanában! :)
16:05-ös!
Miért baj az,hogy valaki büszke arra,hogy 5 gyermeke van,vagy hogy kismama? Én büszke vagyok rá,hogy van 3 Majmocskám és egy pocaklakóm! Ennyi erővel aki "névvel" van a Gyk-n,kapcsolja ki ezt a funkciót? Badarság!
Sajnálom,ha Neked valamiért nem lehet gyermeked!! - de akkor se legyél ilyen keserű! (Én sem szekáltam itt senkit amikor vetém volt és ide tévedtem!)
Minden jót kívánok Neked!! :-)
17:16! Igen,mostanában ritkán jártam erre,mert fekvésre lettem ítélve.
Jó hétvégét Mindenkinek!! :-)
Üdv: 3lnys,25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!