Milyen gyermekhámot ajánlanál?
15 hónapos lányomhoz kellene a séták alkalmával.
Szeretném végre én is elvinni valahova, nem csak az apukája vagy a dada.
Köszi.
sz.tem elviheted hám nélkül is ahogy más is.
én nem tartom jo ötletnek a hámot mert gyerekről van szó nem kutyáról. de nyugodtam vegyél max kinéznek hogy "te úristen ki ez te!"
Az első hülyeségeket beszél, ne hallgass rá. Ha bizonytalan vagy, vegyél mindenképpen hámot, inkább, minthogy a gyerek kifusson autó elé stb.
Viszont ha csak egy gyerekről van szó, arra tudsz egyedül is vigyázni szerintem.
Nekem ikreim vannak, és hálistennek mindig van egy segítségem, így nem kellett hámot vennem, de vettem volna, ha egyedül kéne sétálnom velük.
Igen drágám, de először meg kell tanítani a gyereknek, hogy anyu, apu kezét fogjuk, ha olyan helyen közlekedünk.
Majd ha gyereked lesz, megtudod, milyen egy 1-2 éves gyerekkel sétálni!
Ha valaki bizonytalan, használja. Ezért én senkit nem fogok lenézni, kinézni a társadalomból.
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de eddig nem volt időm.
Köszi a válaszokat, de igazából senki sem írt konkrét márkát, csak "vagdalóztatok". Egyébként ettől függetlenül köszi a válaszokat, mentek a zöld kezek.
Nos, tudom, hogy húsvér gyerekem van, aki mellesleg egészséges és virgonc, de kell az a "póráz".
Meg van tanítva neki, hogy hol kell fogni apa és a dadus kezét, de velem még nem volt így utcán sétálva.
Sajnálatos módon a lányom úgy született, hogy autóbalesetünk volt. Ebből következve nekem a teljes jobb oldalamat (anyós ajtó felőli) megműtötték, miután a lányunkat sürgősségi császárral világra hozták.
Eddig 3 műtéten vagyok túl és 15 hónapja tolókocsiba.
Nos, tudom, hogy nem írtam ezt a tényt le, de ehhez senkinek sincs köze. Még nektek sem.
Én csak azt szerettem volna tudni, hogy melyik gyerekhám a megbízható és a legjobb! ill., hogy ki milyen ajánl.
Tudom, hogy a gyerek nem holmi állat (kutya), de az én lányom biza az lesz. Ha tetszik valakinek, ha nem. Nyilván nem tudok utána futni, se rohanni.
Ha pedig ez valakinek nem tetszik, akkor lehet velem cserélni.
Elhihetitek, én már rohadtul unom, hogy 1-2 hónap kivételével gipsz van a lábamon és egy tolókocsihoz vagyok kötve, mert nem állhatok lábra még.
Üdv,
egy mozgását korlátozva lévő anyuka, aki nem tehet róla!
nekünk ilyen van, nyugodt szívvel ajánlom :)
nagyon sajnálom ami Veled történt!!!
és mellesleg akik leszólják a hámot: 2 nagyon kicsi gyerekkel, pl ikrekkel motorozni életveszélyes, aztán szaladj két felé...nyilván menni fog...
persze tanítani kell, de fő a biztonság!!!!én soha nem szégyelltem feltenni!!
Úgy birom, amikor valaki ezzel jön, hogy a gyerek nem kutya, hogy pórázt tegyünk rá. Akkor gondolom ti járókába se rakjátok soha, mert az meg ketrec, sőt, soha semmiben nem korlátozzátok, oda megy, ahova akar, pl pakolgathatja a konyhában a késeket...
Bocs kérdező, hasznos választ nem tudok adni, mert az én kisfiam még csak 6 hónapos, csak szerettem volna elmondani, hogy ne foglalkozz a rosszindulatú beszólásokkal, a te helyzetedben tényleg a hámmal való séta a legideálisabb megoldás.
akár ki is pontozott le let@jom h nincs jobb dolga....inkább válaszoljon rendesen a kérdezőnek ....
nem hiába külföldön elterjedt ez a dolog, nekünk még fel kell nőni az ilyenekhez....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!