Szülők! Ti megzsoktátok nézni a gyerekeiteket, meztelen pl 15 év felett esetleg 25 év feletit? Figyelemel kisértétek a nemi fejlődését? Menyire beszélgetettek vele intim dolgokról? Menyire van nálatok szégyenlőség?
velem igen és figyletek még most is néha figyelnek rám!
Nálatok hogy van hogy volt?
Nálunk abszolút nem volt így soha, szerencsére.
Ha valami baja van, szól, de egy 15 év feletti embert mustrálgatni szerintem gáz.
25 év felettit meg aztán már végképp...
Szerintem egyáltalán nem egészséges.
A férjem 20 éves lánya egy ideig annyira beteg volt, hogy néha fürdetni kellett. Engem kért meg (kb egy méretűek vagyunk a lánnyal), hogy inkább én csináljam, mert nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni a lányát.
Ő besegítette a kádba (ha felborul, én nem tudom megtartani), ott leszedtem a ruháit és lefürdettem, aztán becsavartam törölközőbe, a férjem meg kikanalazta a kádból, aztán felöltöztettem.
Beteg család vagytok ahogy az első mondta! :D
Engem se szoktak nézegetni hál Istennek!Nagyon szégyenlős is vagyok! :D
Számomra is egy kicsit betegesen hangzik. Hogy történik ez nálatok? Levetközől és a szülők körbejárnak? Hála isten, szüleimnek ez az agyament ötlete nem is jutott eszembe és a most 2 éves kislányomat sem fogom se 15, se 25 évesen nézegetni.
Beszélgetni fogunk, de a kettő nem függ össze.
Nekem is furcsa amit csináltok.
Nálunk nem és nem is érdekli Őket a meztelen testem.Szerencsére.Miért kellene figyelemmel kísérni,főleg egy fiút?Mennyire szőrösödsz és mekkora a farkad?Semmi köze pl az egészségedhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!