Hallottatok már erről?
Én ugyan nem vagyok terhes, csak szoktam itt is nézelődni, és gyakran vannak kérdések a striákkal kapcsolatban is.
Találtam egy olaj keveréket a striák ellen, egy szakértő javasolja a Nők Lapja Café-n.
Striára való olajkeverék.
A következő olajkeverék nagyon hatásos már meglévő striáknál de megelőzésre is kíválóan alkalmazható. Segít elhalványítani és összehúzni ezeket, a kötőszövetet rugalmasítja és feszesíti, nagyon sok A.C.D.E vitamint is tartalmaz.
A következő illóolajokból és bázisolajokból áll.
Geránium illóolaj 0.5 ml-10 csepp.
Mandarin illóolaj 1 ml-20 csepp.
Ligetszépe olaj 10 ml.
Muskotályrózsa olaj 10 ml.
Vajfa olaj 10 ml.
Búzacsíra olajjal kiegészíteni a keveréket 100 ml-ig.
Nagyon fontos a megfelelő vízfogyasztás is, ez minimum 2- 2.5 liter szénsavmentes legyen.
A keverékből naponta 1-2 alkalommal az érintett bőrfelületbe masszírozzunk körkörös mozdulatokkal amig felszívodik(2-4 perc).
Na hát én olyan csíkos lettem, mint a zebra. Has, mell, comb, fenék. 3 hónapja szültem, de még mindig ugyan olyan "szép"! Én is kipróbálom, köszi az ötletet!
És ezt magamnak kell összeállítanom? Esetleg ha bemegyek a patikába é sleadom a rendelést, megcsinálnák nekem? Valamint hol a legjobb beszerezni a hozzávalókat, ha mégis magamra maradok az összeállításával? Köszi!
Örülök, hogy sikerült utánajárni, és nagyon remélem, hogy hatásos is lesz. :)
A szakértő megadta az e-mail címét is az oldalon: pakay@freemail.hu
Biztos szívesen válaszol a kérdésekre!
Ja, és belinkelem az oldalt, ahol ezzel a keverékkel kapcsolatos kérdések vannak (3. és 4. kérdés)
Remélem, beválik a cucc :)
Minden jót Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!