Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottatok már erről?

Hallottatok már erről?

Figyelt kérdés

Én ugyan nem vagyok terhes, csak szoktam itt is nézelődni, és gyakran vannak kérdések a striákkal kapcsolatban is.

Találtam egy olaj keveréket a striák ellen, egy szakértő javasolja a Nők Lapja Café-n.

Striára való olajkeverék.

A következő olajkeverék nagyon hatásos már meglévő striáknál de megelőzésre is kíválóan alkalmazható. Segít elhalványítani és összehúzni ezeket, a kötőszövetet rugalmasítja és feszesíti, nagyon sok A.C.D.E vitamint is tartalmaz.

A következő illóolajokból és bázisolajokból áll.

Geránium illóolaj 0.5 ml-10 csepp.

Mandarin illóolaj 1 ml-20 csepp.

Ligetszépe olaj 10 ml.

Muskotályrózsa olaj 10 ml.

Vajfa olaj 10 ml.

Búzacsíra olajjal kiegészíteni a keveréket 100 ml-ig.

Nagyon fontos a megfelelő vízfogyasztás is, ez minimum 2- 2.5 liter szénsavmentes legyen.

A keverékből naponta 1-2 alkalommal az érintett bőrfelületbe masszírozzunk körkörös mozdulatokkal amig felszívodik(2-4 perc).

2009. júl. 19. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos vagy, hogy leírtad, köszi!
2009. júl. 19. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszi ,és ha összeállitattod mennyibe kerül?
2009. júl. 19. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Na hát én olyan csíkos lettem, mint a zebra. Has, mell, comb, fenék. 3 hónapja szültem, de még mindig ugyan olyan "szép"! Én is kipróbálom, köszi az ötletet!

És ezt magamnak kell összeállítanom? Esetleg ha bemegyek a patikába é sleadom a rendelést, megcsinálnák nekem? Valamint hol a legjobb beszerezni a hozzávalókat, ha mégis magamra maradok az összeállításával? Köszi!

2009. júl. 19. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Megkérdeztem a patikában és megcsinálják nekem, ha van nekik mindeből. Azért talán jobb, mintha megvenném mindet és csak pár csepp kell! :)
2009. júl. 20. 13:06
 5/6 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy sikerült utánajárni, és nagyon remélem, hogy hatásos is lesz. :)

A szakértő megadta az e-mail címét is az oldalon: pakay@freemail.hu

Biztos szívesen válaszol a kérdésekre!

Ja, és belinkelem az oldalt, ahol ezzel a keverékkel kapcsolatos kérdések vannak (3. és 4. kérdés)

[link]

Remélem, beválik a cucc :)

Minden jót Nektek!

2009. júl. 20. 14:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Köszi szépen,hogy leírtad!!!Feltétlenül ki próbálom!!!:))
2009. aug. 11. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!