Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok ha terhesek...

Mit csinálnátok ha terhesek lennétek, párotok egyértelműen nem akarja, de te igen?

Figyelt kérdés
2. gyerek
2012. júl. 9. 17:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Úgy érted a párod a gyerek?
2012. júl. 9. 17:05
 2/22 anonim ***** válasza:
84%

Muszáj a kompromisszum! A körülményektől is függ, együtt élünk-e, ki keres, mennyire változhat a véleménye! Lehet, hogy most csak parázik, de lehet, hogy nem! Te mit látsz rajta?

40+3 hkm

2012. júl. 9. 17:07
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Ez sok mindentől függ.

Például:milyen a kapcsolatotok?Jól megvagytok?Anyagi helyzet?Ha netán egyedül maradnál két gyerekkel el tudnád tartani őket?

A válaszom:elgondolkodnék.Nagyon erősen.Megkérdezném tőle,hogyha megtartom elhagyna-e.Ha a válasza igen,még erősebben gondolkodnék.Többek között azon:képes lenne engem cserben hagyni?Vajon elég intenzív volt a szerelmünk,mert ha igen nem borítaná fel ilyen könnyen,vagy mégis?Ennyire félreismertem?Hogy tudnék ezek után a szemébe nézni?

2012. júl. 9. 17:08
 4/22 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem anyagi és egyéb reális érvek miatt,nem akarná,valószínű mégis meg tudnám győzni a páromat!Szerencsére nem voltam soha ilyen dilemmában ,de elvi síkon úgy gondolom,hogy két ember "sara" ez ahhoz hogy ez a baba létrejöjjön ő is kellett(védekezni nem akart egyértelműen?),viszont a te tested,tehát mégis a TE döntéseden van a hangsúly.
2012. júl. 9. 17:24
 5/22 anonim ***** válasza:
77%
Megpróbálnám vele megbeszélni a dolgot. Ha egyértelműen elzárkózik, akkor elhagynám. A gyerekemet nem dobnám el egy férfi kedvéért sem.
2012. júl. 9. 17:33
 6/22 anonim ***** válasza:
46%

Nem titok a történetem. 3 gyermek anyja vagyok,nehézkes anyagi körülmények közt élünk,Apuka két hetente jár haza 2-3 napra. Egy ilyen 2-3 napos itthonlét alatt megfogant a 4. Az apuka kijelentette,hogy még egy gyerek Neki nem kell,vetessem el- csak hogy azt a döntést egy nőnek,egy anyának nem olyan egyszerű meghozni,még ha a körülményeket tekintve a legjobb döntés is lenne... Apukát megkérdeztem,hogy neki "váló ok" lenne e ha nem mennék ab-ra? Nem,nem lenne az,de nem örülne,és nem fogja szeretni.

2 hétig tartott-persze mind ezt telefonon beszéltük. Amikor megint itthon volt,nem volt semmi gond,hanem valamin felmérgelte magát,és iszonyatosan elkezdte mondani amit gondolt- hát eléggé carul esett... Csak sírtam a füriben,jól össze vesztünk este. Másnap ment vissza,addig nem is nagyon beszéltünk,majd csörgött a telóm,már a vonaton volt,azt mondta,hogy ha a plusz családi felét oda adom a hitelkártyába-hogy hamarabb leteljen- akkor csendben marad. Azóta tényleg csendben van,sőt,ha feljön a szó,akkor sem mond semmi rosszat,tökre bele nyugodott már!!

Nekünk így maradt meg 4-eske... -de nem mindenkinek végződik ilyen jól! Ez nagyon veszélyes "mutatvány" volt a részemről,de nem tudtam megtenni,hogy ab-ra menjek!!

Minden jót kívánok Neked!!!

Üdv: 3 lányos,9hkm

2012. júl. 9. 17:35
 7/22 anonim ***** válasza:
17%
előző hozzászoló,akinek 4 gyereke van. hát milyen durva dolog már ez egy férfitől,hogy a gyereke elől veszi el a családi pótlékot a hitelre, ha jól értettem. aztaa, na jó,inkább nem mondnok semmit.fúúúúúú
2012. júl. 9. 17:58
 8/22 anonim ***** válasza:

Attól is függ, mennyire nem akarja, miért nem akarja.

Meg kell próbálni megbeszélni, hatni rá, már ha reális a 2. gyerek, és meg tudtok élni úgy is.

Ha nem hajlik rá, akkor ha megtartod, arra is gondolnod kell, hogy berendezkedj arra, hogy egyedül is el tudd tartani a két gyereket, mert esélyes, hogy emiatt el fog hagyni.

2012. júl. 9. 18:21
 9/22 anonim ***** válasza:
Ezt nektek kell eldönteni. Miért nem akarja?
2012. júl. 9. 18:26
 10/22 A kérdező kommentje:

Kedves 8., nem olvastam sajnos a kitörölt válaszodat.Viszont ha jól értelmezem az ingyenélő k. rám vonatkozik.Csak érdekelne hogy miért is??

A többieknek nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Igen a pénz miatt nem akarja, bár én úgy gondolom hogy ha megtanulnánk jobban gazdálkodni, akkor nem lenne gond.

Tavaly volt egy spontán vetélésem, arról a terhességről egész a vetélésig nem is tudtam, gyógyszer mellett fogant.

A legrosszabb 2 hónapja volt egy abortuszom, ami igaz más fajta (orvos szerint a legjobb) gyógyszer mellett fogant.

Akkor bár nehezen engedtem a párom akaratának, elvetettem.

És most valóban kétségtelenül felelőtlenek voltunk.Nem védekeztünk, csak vacilláltam hogy elköttessem magam vagy próbáljam meg a hüvely gyűrűt. Ezalatt a gyógyszertől eltűnt libidóm jócskán megjött, aminek persze mindketten örültünk, aminek meg lett az eredménye.

Természetesen most meglehet kövezni, én egy percig nem állítom hogy nincs igaza annak aki így tesz, de az most sajnos nem segít.

Viszont én úgy tudtam hogy abortusz után nem lehet fél éven belül újabb abortusz, így én elkönyveltem azt hogy nincs mit tenni.Múlthéten csináltam tesztet, akkor nem mondott semmit a párom.

Ma mentem dokihoz.

Tegnap este beszéltük hogy most mi lesz.Ő elmondta hogy úgy gondolja hogy nem fogjuk bírni anyagilag.Én elmondtam az én véleményemet.És miután úgy tudtam hogy nincs mit tenni enyibe is maradt.

Ma amikor hazajöttem a dokitól mondtam neki hogy szinte sírva hogy el lehet vetetni.És hogy abba maradtunk a dokival, mivel így nem tudtam mit mondani hogy megírta az abhoz szükséges papírt is, de ha megtartom három hét múlva vár vissza kontrollra.

Erre a párom nem mondott semmit.Azóta sem.Azért is vagyok ennyire tanácstalan, mert ha azt mondta volna hogy na akkor nincs mese vetessem el, vagy ha nem vállaljam a következményeit.Akkor tényleg nincs mit tennem.

Ha azt mondja hogy ugyan nem örül neki de mellettem áll, azonnal tépem is szét a csvsz-es papírt.

De egyenlőre nem mond semmit...

A kapcsolatunk jó, vagy jónak mondható.

Voltak problémáink, leginkább amiatt hogy a sexuális életünk egyenlő volt a nullával.Ez kihatott a mindennapokra.Amióta helyre állt a dolog, azóta ugyan olyan mint az elején, felhőtlen nagy szerelem, egész nap jó a hangulatunk, imádjuk egymást.Ez a terhesség most kicsit belepiszkitott...

2012. júl. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!