Ki milyen tanfolyamot végzett el a gyed, illetve gyes alatt?
Én még csak gondolkodok rajta.
Vagy egy nyelvtanfolyamra megyek majd, vagy egy eladóira.
Utóbbin azért gondolkodtam, mert a környéken nem lesz más 4 órás munkalehetőség, engem meg a külker végzettségemmel nem vesznek fel. (Esetleg közlik, hogy túlképzett vagyok.)
A munkaügyi hivatal elég magas %-ban támogatja ezeket a GYED/GYES mellett végezhető tanfolyamokat.
Köszönöm!
Második válaszolónak:hogyan támogatják?Te már voltál bent a munkaügyiben?Én is külkereskedelemben dolgoztam, reggeltől estig:(
Második vagyok.
Akkor tudod miről beszélek. Belkerből simán elküldik a külkerest.
Én akkor voltam bent, amikor terhes voltam. Ráértem, megérdeklődtem.
Sajnos nem kérdeztem alaposabban utána, mivel nem volt aktuális.
Akkor indult angol, német nyelvtanfolyam; mindenféle eladói, mérlegképes könyvelői, ECDL,... Ezekre emlékszem. Még örültem is, mert németből jól jönne némi fejlesztés! (nekem az angolom jó, a németem nem igazán)
Meg ahogy már írtam, egy eladói is elférne vésztartaléknak. Én úgy emlékszem, hogy 70-90 %-ban támogatnak. A túljelentkezésről nem beszéltünk.
Érdemes rákérdezni, mert azóta változhattak a dolgok, ráadásul valószínű, hogy megyénként változó minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!