Nem normális dolog és beteges. Ellenben hasznos mer jobb mint az árvaház.
2012. jún. 17. 12:25
3/113 anonim válasza:
Komolyan ennyien nem képesek elfogadni a melegek gyerekvállalását?
2012. jún. 17. 12:26
4/113 anonim válasza:
nem tehetnek róla hogy melegnek születtek egy az!
Kettő meg bennük nem lehet meg a vágy mint bennünk heterókba hogy normális életet élhessenek,családuk legyen?
Attól még lehetnek jó szülők,jó emberek hogy melegek,nem értem miért kell ezen kiakadni?
2012. jún. 17. 12:28
5/113 anonim válasza:
Engem nem zavar a melegek gyerekvállalása, az olyan emberek ellenben nagyon is, akik nem a saját dolgukkal foglalkoznak, hanem másokat szólnak le, mint pl. te is, kedves Kérdező...
2012. jún. 17. 12:30
6/113 anonim válasza:
A szülőség nem a szexuális orientációtól függ. Én se láttam a szüleimet soha szexuális felhangú helyzetben. Innentől a gyereket nem érinti az, hogy ők kettesben mit csinálnak.
Az, hogy szeretik-e, inkább.
Az alkalmasságot nem így számítanám. Alkalmas-e az adott egyén a gyerek igényeinek kielégítésére? Alkalmatlan meg meleg és hetero is lehet, nincs összefüggésben a kettő.
2012. jún. 17. 12:31
7/113 anonim válasza:
Miért az jogos, hogy a szakadt cigányok akármennyi gyereket csinálhatnak, és "nevelhetik" őket!? Szerintem egy normális meleg pár ezerszer inkább megérdemel egy vagy több gyerkőcöt.
Bár nincs meleg ismerősöm (legalább is tudtommal), de nekik is ugyanúgy kijár a boldogság, és ha ez egy közös gyereken múlik, akkor miért ne!? Attól még nem lesz a gyerek is feltétlenül meleg, mert a szülei azok...
2012. jún. 17. 12:32
8/113 anonim válasza:
hát igen, ez kényes téma. egyébként nem miért lenne rögtön homofób az, aki szerint nem ideális környezet egy kisgyermek számára ha mindkét szülője egynemű... nekem pl semmi bajom nincsenek a homoszexuálisokkal, éljenek így, ha nekik így jó. de az, hogy gyereket is neveljenek, az teljesen más dolog, semmi köze ahhoz, hogy magát a párt elfogadjuk-e. és szerintem egyáltalán nem jó ötlet.
2012. jún. 17. 12:32
9/113 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a ha egy meleg pár nevel gyereket.Miért lenne ez rossz?valaki irjon példát arra hogy miért van ez rossz hatással a gyerekre.
2012. jún. 17. 12:33
10/113 anonim válasza:
Miért ne nevelhetne gyereket egy meleg pár? Komolyan nem értem.Azt hozzák fel legtöbben indokként, hogy sérül a gyerek, mert apa is kell, meg anya is. Mostanában sok gyereket nevel egyedül az anyja,esetleg nagyanyóval együtt.Ott is két nőt lát az a gyerek.Nincs férfiminta előtte.Azonkívül, ha nem tévedek minden meleg hetero szülők gyereke.Mégse lett automatikusan hetero.Szóval, miért nem lehet?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!