Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most akkor mikor is fogok szülni?

Most akkor mikor is fogok szülni?

Figyelt kérdés

Természetesen,csak körülbelül,mert nem lehet kiszámolni.

Szóval az első 12 hétben uh alapján június 30-ra voltam kiírva.Majd a 32.heti ultrahangon június 25-öt mutatott a gép.Viszont ekkor azt mondta a doki,hogy utolsó menstruáció június 23.3 naponta járok CTG-re ott június 30-at mutattak,

de 3 napra rá,azt mondták,hogy most már bármikor szülhetek.

Csak azért kérdezem,mert most nem tudom mi a helyes,attól tartok ez teljesen el van számolva.

2012. jún. 11. 14:48
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

[link]

itt ki tudod számolni.

Én egyébként júl.27-re voltam kiírva és végül augusztus 3.-án szültem pont a 41.hétre.

2012. jún. 11. 14:52
 2/20 anonim ***** válasza:

A lényeg az hogy ezek a számítások vannak mikor bejönnek napra órára pontosan, de van mikor teljesen más időpontban mint jósolják.Az is lehet hogy pontosak a számítások csak a baba nem akar kijönni, vagy éppen hamarabb akar.

Legyen a csomagod készen, ilyenkor már bármikor jöhet a babuci!

2012. jún. 11. 14:52
 3/20 anonim ***** válasza:

Ez annyira mindegy, hogy júni 23 vagy júni 30.

Azt hittem, 2-3 hét különbség is van, de ez a pár nap nem számít.

Mivel ma júni 11 van, ezért a babád már nem lesz koraszülött, és gyakorlatilag tényleg bármikor szülhetsz, ezt jól mondták. Lehet, hogy még ma, de lehet, hogy 3 hét múlva. Rendszeresen jársz ctg-re, vizsgálatokra, akkor nem lesz semmi baj.

2012. jún. 11. 14:53
 4/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor, amikor a baba úgy dönt, hogy kint jobb helye lenne :)

Én mensi szerint június 2-re voltam kiírva, 24. heti 4D május 29-et mondott, és a baba május 17-én (csüt.) úgy döntött, kibújna :-) Tehát 37+5 hetes voltam. Neked is bármikor jöhet, mindent készíts el indulásra, én azon a héten pakoltam össze a kórházi cuccost, mit sem sejtve :)

Kitartást, további boldog babavárást, és pihenj míg tudsz! :)

2012. jún. 11. 14:54
 5/20 anonim ***** válasza:

Okt. 6-ra voltam mensi szerint kiírva.

A dokim szerint okt. 13 lett volna a reálisabb a méretek alapján.

Végül okt. 9-én szültem. :)

Hogy mikor szülsz...nehéz megmondani. De tény, hogy már a végén vagy, tehát tényleg bármikor szülhetsz! 1 hét eltérés igazából nem oszt nem szoroz!

Egyszer kérdeztem itt, hogy ki, mikor szült végül a mensihez képest, és az jött ki 28 válaszból, hogy 250-288 nap között jött a baba. Több mint egy hónap eltérés ez, úgyhogy a baba jön, amikor akar, ide vagy oda méretek és kicsi eltérések. :)

2012. jún. 11. 14:55
 6/20 anonim ***** válasza:

Augusztus 24-re voltam kiírva. Uh alapján azt mondták, hogy kb. 2 héttel fejlettem a koránál, valószínű, hogy hamarabb fog érkezni. Az utolsó hetekben minden nap úgy feküdtem le, hogy talán már hajnalban mehetünk be... 5 nap túlhordás után indították. :) Én is már a 30. héten összecsomagoltam a cuccom, biztos ami biztos alapon. Június 23. és 30. között csak 7 nap van, az egyáltalán nem jelentős különbség már ilyenkor, úgyhogy nem kell attól félned, hogy teljesen el van számolva. Egyébként pont most mondta nekem egy szonográfus, hogy a nagy babák a 30. héten húznak el méretben a társaiktól. Ez nem jelenti azt, hogy hamarabb is fog születni (az én babám 4 kg felett született). Most ismét babát várok, méretei alapján 1 héttel nagyobb, de mégsem gondolom, hogy hamarabb jön emiatt, ha már a tesója nagy baba volt, szerintem ő sem lesz nagyon lemaradva... :)

Boldog babavárást! Már a célegyenesben vagy!!!

2012. jún. 11. 15:37
 7/20 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi...:((
2012. jún. 18. 09:01
 8/20 anonim ***** válasza:

Nyugi,van még idő még csak 18.-a van!

Ne siettesd,tudja a baba,hogy mikor van itt az idő. :)

2012. jún. 18. 09:11
 9/20 anonim ***** válasza:
Én mensi alapján febr. 16.-ra voltam kiírva, de az UH-k alapján febr. 24-re. Febr. 23.-án szültem. Amúgy ha első baba akkor valószínűleg 1 héttel később, vagyis a 41. hétre fogsz szülni. Ez nagyon gyakori, bár tudom, hogy ilyenkor már minden nap olyan lassan telik... kitartás, bent nem marad! Szóval a kérdésedre válaszolva én is inkább a június 30-at tartom reálisnak!
2012. jún. 18. 10:10
 10/20 anonim ***** válasza:
nálam az augusztus 25 és az október 5 között vacillálnak!
2012. jún. 18. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!