Anyukák! Vittetek ma virágot az oviba, suliba pedagógus napra?
Nem vittünk.
Két gyerekes ovis anyuka
Azért mert 2 hete volt megtartva az anyák napja - évzáró egyben, akkor kaptak virágot.
Még két hétig jár oviba, arra gondoltam, hogy utolsó nap viszünk még valami apróságot.
Nem vittünk, miért kellett volna? Szerintem nem szokás...
De ha mégis, akkor szülői munkaközösség intézze, ne az én dolgom/gondom legyen még ez is külön.
2gyerekes 36hónapos km
Első vagyok
Miért vittem volna?
Múlt héten volt tanévzáró az oviban. Akkor kaptak tőlünk virágot. Egyáltalán miért elvárás a szülők felé, hogy még erre is adjanak ki pénzt? Szerintem a mai világban az ember örül, ha kijön a pénzéből egy hónapban, nemhogy még ilyen butaságokra kidobjak több ezer forintot.
Mit háborogtok...?
Nem elvárás csak egyszerűen szokás illendőség. Nem anyák napján kell csokrokat adni a tanítónéninek.. nem akkor illik...... és nem a szülői munkaközösség feladata... egy szál vadvirágba még nem halt bele senki.... hová fajult a világ?
az más ha valakinél már meg volt az évzáró akkor vittél.. de hidd el neked is jól esik néha ha meglepnek.
Mi ez a nagy háborgás??? Csak nem egy óvónő vagy?
Képzeld, egy héten több alkalommal is viszünk itthonról virágot az óvónőknek, ami éppen nyílik, liliom, orgona, rózsa... borzasztó vagy...
Azon persze minden anyuka felháborodna, ha a pedagógusok "megfeledkeznének" az anyák napjáról és nem készítenének a gyerekekkel ajándékot. Anyák napja táján volt itt egy kérdés az ünnepséggel kapcsolatban, mert az ő ovijukban nem tartanak. Na erre, mindenki fel volt háborodva...
Azt hiszem, nem kerül vagyonokba 1-1 szál virág, persze ha valaki még ezt sem engedheti meg anyagilag, megértem. Csak ne háborogjunk már azon, hogy az évben egyetlen egyszer a pedagógusoknak is van "ünnepnapja".
még mindig első vagyok
"Nem elvárás csak egyszerűen szokás illendőség. Nem anyák napján kell csokrokat adni a tanítónéninek.. nem akkor illik...... és nem a szülői munkaközösség feladata... egy szál vadvirágba még nem halt bele senki.... hová fajult a világ? "
Ahogy elnézem nem mi háborgunk, hanem TE!
És igen vittünk virágot tanévzáróra, vittünk 3 vödörnyi virágot ballagásra termet díszíteni stb.
Névnapján szoktunk vinni az óvónéninek/daduska néninek valami apróságot, de hogy pedagógusnapra is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!