Van itt olyan anyuka aki olvassa az ANTALVALI. COM-ot?
tudománytalan álságos közhelygyűjtemény
ha jót akarsz hagyd ki
Vigyázz vele, a hozzá nem értése veszélyes is lehet. Én szerettem volna a kisbabámat megóvni az ekcémától, ami engem egész életemben kínozott. Ezért használtam az antalvalis hatóanyag-keresőt, és a biztonságos gyógyszertári fürdetőt (amit ők rossznak tartanak) lecseréltem egy olyanra, amiben sodium coco-sulfate van, mert Antal Vali azt állította róla, hogy az egy ártalmatlan anyag (valójában egy rendkívül irritatív, agresszív zsíroldó). Sokáig nem jöttünk rá, mi okozhatja a baba szörnyen viszkető, elmulaszthatatlan kiütéseit.
Nemrég láttam egy hozzászólásban, más is pont ugyanígy járt Vali ajánlása miatt. A hatóanyag-keresőben ma már veszélyes anyagként szerepel a sodium coco-sulfate, és Vali simán letagadta, hogy valaha is ártalmatlannak tartotta. Kigyűjtöttem néhány elemzést, ahol ő és társai biztonságosnak neveznek olyan kozmetikumokat, amelyek tartalmazzák ezt az anyagot. Ez a hozzászólásom meg se jelent...
Szóval bármit is olvasol ott, nézz utána, főleg, ha gyerekről van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!