Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki olvassa az ANTALVALI. COM-ot?

Figyelt kérdés
Nektek mi a véleményetek róla?
2012. máj. 28. 15:48
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

tudománytalan álságos közhelygyűjtemény

ha jót akarsz hagyd ki

2012. máj. 28. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
igen ebben van valami de azért jó dolgok is vannak rajta
2012. máj. 28. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Vannak rajta nagyon jó és hasznos dolgok. Viszont tudni kell szelektálni az információk közt.
2012. máj. 29. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
csatlakozom az előttem szólóhoz. Vannak jó dolgok, de vannak megalapozatlanak is, de sok hasonló ember van. Sok helyről kell infókat gyűjteni, utánanézni a forrásoknak.
2012. jún. 15. 17:06
 5/6 anonim válasza:
100%

Vigyázz vele, a hozzá nem értése veszélyes is lehet. Én szerettem volna a kisbabámat megóvni az ekcémától, ami engem egész életemben kínozott. Ezért használtam az antalvalis hatóanyag-keresőt, és a biztonságos gyógyszertári fürdetőt (amit ők rossznak tartanak) lecseréltem egy olyanra, amiben sodium coco-sulfate van, mert Antal Vali azt állította róla, hogy az egy ártalmatlan anyag (valójában egy rendkívül irritatív, agresszív zsíroldó). Sokáig nem jöttünk rá, mi okozhatja a baba szörnyen viszkető, elmulaszthatatlan kiütéseit.

Nemrég láttam egy hozzászólásban, más is pont ugyanígy járt Vali ajánlása miatt. A hatóanyag-keresőben ma már veszélyes anyagként szerepel a sodium coco-sulfate, és Vali simán letagadta, hogy valaha is ártalmatlannak tartotta. Kigyűjtöttem néhány elemzést, ahol ő és társai biztonságosnak neveznek olyan kozmetikumokat, amelyek tartalmazzák ezt az anyagot. Ez a hozzászólásom meg se jelent...

Szóval bármit is olvasol ott, nézz utána, főleg, ha gyerekről van szó!

2012. júl. 18. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez az Antal Vali egy kozmetikus, tehát amit a kicsit zsíros bőrről, hajról, gyenge körömről stb ír, abban lehet valami, de a rákgyógyítási ötleteit, az oltáskivezetést és társait el lehet felejteni, mert az már kuruzslás.
2014. nov. 20. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!