Ha valakinek van 3 gyereke de nem bír egyszerűen velük, nem pusztán anyagilag hanem pszichésen, lelkileg, fizikailag, ki van bukva, állandóan sír, pszichológus nem segít, pszichiáter meg csak begyógyszerezi ami mellett szintén nem tudja ellátni őket?
Na ezért nem vállalok én 3. gyereket. Néha a kettő is feladja a leckét.
De komolyan, gondolom már kettővel is nehezen bírt, ha már ott tart az anyuka, hogy orvos kell, minek vállaltak három gyereket?
Szerintem ha elveszik, akkor az összeset elveszik, nem csak egyet. Anyuka nem dolgozik. Talán ha kiszabadulna az otthoni légkörből, az segítene a dolgon.
250 kmre lakunk... amennyire tudom próbálok segíteni nekik, de egyrészt nem hagyja mert azt hajtogatja hogy neki kell megoldania meg hogy akkor a gyereke majd minket jobban fog szeretni mint őt ha elhozzuk . Felajánlottuk már hogy a 3 közül (elég kicsik) akármelyiket küldheti hozzánk heti 1szer vagy havi 2 hétvégére tudom nem sok de nekem is van 3 és épp hogy megélünk meg én is dolgozok hétközben, a férjem is.
Mondtam neki hogy havi 1szer akár mindet is "küldheti" ha gondolja, de mindig van valami kifogás.
Erőlködni, rámászni nem akarok nyilván de közben meg halljuk-látjuk milyen állapotban van/vannak.
Ezt mind a bezártság teszi.
Ha egy pár órára elmenne dolgozni vagy magára fordíhatna egy kis időt teljesen más lenne.
Tudom,hogy nehéz 3 gyerek mellett.
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!