Ikresek! Mennyien vagyunk itt az oldalon? Pocisok és már babázók is!
Egyre több ikres válaszolót látok, kíváncsi vagyok hányan vagyunk itt, természetes úton lettek a kicsik? A már megszültek simán szültek vagy császárral? Hány hétre és mekkorák voltak a babák? Most mekkorák?
Nekem 1,5 éves egypetéjű fiaim vannak, spontán lettek, sehol a családban nincs máshol iker ameddig tudunk visszaemlékezni. 35+5 hétre születtek 2,5 és 2 kg-mal, második baba farosan, de sima szülés volt. 2 óra vajúdással, 3 perc különbséggel születtek.
3 évesek lesznek a kisfiaim, ők kétpetéjűek. Nagyapámnak volt ikertestvére, de nem számítottam rá, mert 8 hetesen nem mondták, csak a 12 hetes uh-on derült ki.
Spontán lettek, első nekifutásra :) 8 nappal érkeztek hamarabb, császárral. "A" baba 2,7 kg és 49 cm (fejfekvésű) "B" baba 3,5 kg 51 cm (harántfekvésű) Közöttük is 3 perc a különbség.
Egyre több ikres van a környezetemben, ráadásul 2,5 kg átlagsúlyúak.
15 hónaposak fiú-lány, inszemes babák, de a családban mind a két részről vannak ikrek (nagyon közeli rokonságban)
40. hét közepéig kihúztuk (császár lett)
fiú: 45 cm és 2230 gramm
lány: 45 cm és 3200gramm
Jelenleg 10-11 kiló körül vannak.
Nekem hármasikreim vannak, 2 lány és 1 fiú, 3 petéjűek.
Lombikosak. Távolabbi rokonságban vannak ikrek.
Ők császárral születtek, de pont 35+5-re ők is, mint a kérdés indítójának gyermekei :-)
Most 9-9,7
véletlenül elment az üzenet, előző vagyok...
Szóval most 9-9,60-9,70 kilósak.
Sziasztok!
Nem semmi méretű babák vannak ikreseknél tényleg. És mostanában nagyon sok válaszolót találok itt ikrest, mint mondtam. És tegnap este legalább 3 ikres pocakos választ is olvastam, tuti nem egy írta, mert nem egyidősek voltak.
Nekem azért lett sima szülés (nekem is a szülőszoba fele menet derült ki hogy nem császár), mert ugyan faros volt a B baba, de már egyet szültem(ikrek előtt 21 hónappal), és a dokim azt mondta, megpróbáljuk (bár előtte se volt 100% a császár, csak volt róla szó, én meg beleéltem magam, kopp....)De jobb volt így, nagyon gyorsan regenerálódtam.
3asikres, mekkorák lettek a babáid? Már ha nem gond hogy megkérdezem? Hogy bírtad? Hú, nekem a kettő is sok volt már a végén, pedig nem vittem őket végig ugye, de a 160 cm-emehez így is mindenki le volt döbbenve hogy mekkorák. Előtte két nappal voltam uh-n, akkor a nagyobbikat becsülték max 2 kg-ra. Jól beparáztattak, ennyit az uh-ról!!
Én vagyok a 3-as ikres.
Születési súlyuk: 2,24 (lány) - 1,99 (fiú) és 1,80 (lány) kg volt. 10 napig voltunk a kórházban.
Most 13 hónaposak, és a legkisebb lett a legnagyobb, kilóra és hosszra is, a legnagyobb pedig sokkal kisebb, mint a másik 2. Mondjuk ő is eszik a legkevesebbet.
Mi 11 naposan jöttünk haza. Már nagyon vártuk, én legalábbis meg apáék. Kislányom is már készen volt, jó hogy akkor jöttünk, eddig egész jól bírta nélkülönk, de már az utolsó kép nap nagyon hiányolt.
Hihetetlen ügyes vagy hogy ilyen sokáig ki tudtad őket hordani, és nagyon szép súlyuk volt. :-)
Gratulálok, és persze mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!