Ha indokolt esetben lemondom a védőnői szolgálatot, akkor is jár gyermekem születése után az egyszeri anyasági támogatás az ő igazolása nélkül?
Nem kell a védőnőtől semmi az anyaságihoz, négy darab orvosi pecsét kell, semmi több.
Engem is csak akkor látott a védőnő, amikor elmentem a kiskönyvért. :-) Harmadikat várom. :-)
Gabka77-el sok közös vonásom van :) Én is a harmadikat várom, engem is csak akkor látott a védőnő, amikor kiállította a kiskönyvet. Idézet tőle: a harmadiknál már nem sok újdonságot tudok mondani, ugye?
Egészen múlt hétig. Új védőnőt kaptunk, hát nem beállított? Ennyit a nyugalomról... :)
Az egyszeri anyaságihoz orvosi igazolás kell (ezt ha a saját dokid nem adja ki az utolsó hetekben, akkor a kórház állítja ki) vagy a kiskönyved másolata.
:-))
Nekem már az elsőnél se sok mindent tudott mondani... A legviccesebb pedig, hogy az egyik védőnő - minden gyereknél más volt, vagy elköltözött ő, vagy mi - most szülte első gyerekét és tőlem kért tanácsot szopiügyben... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!