Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesseg eseten van peteeres?

Terhesseg eseten van peteeres?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem, mert ugye a noi test is tud erdekes dolgokat produkalni, pl. sokan menstrualnak az elejen a terhesseg ellenere.

Nekem 9 napja jott meg, kb. 2 napig vereztem es 4 napig barnaztam. Elgondolkodtam, hogy mi van ha terhes vagyok.... Viszont, ez szinte kizarhato, mert minden egyes alkalommal vedekeztunk ovszerrel. Ma furdesnel pedig eszrevettem, hogy valoszinusithetoleg peteresem is van, sok, nyulos, csuszos, atlatszo ,,anyag" tavozott belolem. Bocsanat a kifejezesert!

Szerintetek? Feleslegesen nem akarok megint tesztet venni mert mar a parom ki van akadva, hogy mindig ilyeneken ragodok... :)

2012. jan. 15. 23:24
 1/8 A kérdező kommentje:
*peteeres
2012. jan. 15. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:

ugye tisztában vagy azzal, hogy a kondomon nem megy át a sperma? Mégis miből gondolod, hogy terhes vagy, ha nem jutott a hüvelyedbe?

Előváladéktól meg szinte lehetetlen teherbe esni.

2012. jan. 15. 23:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt nincs, hisz ha lenne, megint terhes lennél?! Mármint érted mire gondolok?!

Lehetséges superfoetacionak hivjuk és igen ritka. Terhesség alatt lehet mensruációs vérzés. Tehát létezik ilyen.S mert lehet peteérés, csak nagyon nehezen és ritkán.

2012. jan. 15. 23:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Utolsó, a terhesség alatti ritkán előforduló vérzés nem peteérés miatt van, hanem bizonyos hormonális hatások miatt. A terhesség során létrejövő peteérésnek gyakorlatilag nulla a valószínűsége. A terhesség során olyan hormonok szabadulnak fel, amik blokkolják a petefészek működését, ezt utánozza a fogamzásgátló tabletta is.
2012. jan. 15. 23:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Sajnos, az ovszer nem nyujt 100 %-os vedelmet mint ahogy egyik fogamzasgatlo modszer sem. En meg amilyen szerencsetlen vagyok, semmin nem lepodok meg.... :) Picit furcsanak tartottam a menstruaciomat es ezert gondoltam, hogy utana jarok, hogy lehetseges-e ilyenkor peteeres. Termeszetesen tisztaban vagyok azzal, hogy terhes nem lesz ezen idoszak alatt minden alkalommal az ember.

Koszonom a valaszokat!

2012. jan. 15. 23:39
 6/8 A kérdező kommentje:
Bocsi a hulye kerdesert, most igy atgondolva ha nincs gyermek akkor nincs peteeres se. :) Logikus...
2012. jan. 15. 23:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt mondjuk jó tudni, hogy a menstruáció nem jelenti azt, hogy volt peteérés.
2012. jan. 16. 00:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, errol tudok! Sokat olvastam mar errol itt az oldalon.
2012. jan. 16. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!