Meztelenkedtek/böfögtök/pukiztok-e a gyerek előtt?
Igen/nem/nem.
Azért nem, mert alapból sem szoktam, ha nem muszáj, még a párom előtt sem.
De neki nagyon kedvesen tudom mondani, h "egészségedre kicsikém!" :))
Apuka viszont nem szégyenlős (előttem sem)! Bátran kiengedi, aminek ki kell jönnie! :D
Sztem otthon nem kéne az embernek korlátokat vonni, de én ilyen vagyok alapból. Talán, mert az anyukám is ilyen.
Viszont a meztelenkedéssel nincs gondom, természetesnek tartom.
Még sosem gondolkodtam rajta, de érdekes dolog ez. :)
Igen/nem/igen
A nem azért nem, mert én sosem böfögök, szerintem fizikailag képtelen vagyok rá :) A többit igen, hiszen a saját otthonomban hadd ne kelljen már ilyeneken szégyenlősködni.
igen /igen/igen
A böfit amennyire lehet diszkréten,a puki az meg jön.Mi itthon nem csinálunk belőle nagy ügyet,pukinál ált.szólunk egymásnak,hogy lesz és arrébmegyünk .Otthon szerintem ezzel nincs baj,emberek vagyunk.Társaságban természetesen nem.
igen/igen/nem
Mert én ugygondolom hogy pukizni más előtt kelemetlenebb mint büfögni és ha gyerek más előtt pukizni fog az cikibb mintha büfög. Szerintem.De büfögni sem szép de mindent nemlehet egy kisgyerektől elvárni az majd ha nagylesz!
Igen, hisz mindegyik természetes dolog.
Persze lehet kulturáltan, de itthon elengedhetjük magunkat.
Igen, nem, nem.
A meztelenséggel nálunk semmi gond nincs, a lányom 17 éves és szokott itthon meztelenül lenni. A pukizás és a böfögés kellemetlen is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!