Mennyit keres a férjed?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne mert Gyes-en vagyok és kíváncsi vagyok mennyit tud az apa hazavinni?Kíváncsi vagyok a férjem fizetése kevésnek számít vagy átlagosnak?!köszönöm2011. nov. 16. 16:03
1/91 anonim válasza:
130 az alap+ túlórák heti 2x3-4 óra= 170 e havonta, de változó van, hogy nincs túlóra van, hogy több is van!
2/91 anonim válasza:
még kevés válasz van, de az a javaslatom, hogy egy legmagasabb végzettséget is írjunk mellé
3/91 anonim válasza:
Fix fizetése van, 200e nettó, középfokú végzettséggel ügyfélszolgálat vezető egy multinál.
4/91 anonim válasza:
130-150 között.attól függ hogy hány szombatot dolgozott.legmagasabb végzettsége szakmunkás,de nem a szakmájában dolgozik.
7/91 anonim válasza:
Na moira! akartam panaszkodni...
160e, diplomával,(és minimálbérrel bejelentve. túlórák is vannak, az nem jelenik meg a fizetésben)
de a te férjed még az életét is kockáztatja és ennyi?! Ez nagyon kevés. Csodálom, hogy van aki egyáltalán elmegy tűzoltónak
8/91 anonim válasza:
És még csökkenteni akarják... Nem tudom ki fogja jövőre eloltani a házakat, vagy lehozni a macskát a fáról...
9/91 A kérdező kommentje:
Te jóég!Vajon miért vannak még tűzoltók?!:(
2011. nov. 16. 16:27
10/91 anonim válasza:
Kizárólag hobbiból :) Ha nem szeretné a munkáját, ennyi pénzért nem csinálná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!