Anyukák, kisbaba mellett mit tesztek azért, hogy csinik maradjatok?
Részletesebben: milyen praktikáitok vannak? Naponta/hetente mennyi időt szépítkeztek? Fodrász, kozmetika milyen gyakran fér bele? Vásároltok magatoknak új ruhákat?
Fél éves lesz a babám és kegyetlenül le vagyok robbanva, az ismerősök azt kérdezgetik, nem vagyok-e beteg. Pedig nem, csak csúnya és elhanyagolt vagyok. De úgy érzem, magamra már nincs erőm és az a baj, nem is nagyon érdekel, úgy mint szülés előtt. És a gyerkőcöt sem tudom kire hagyni, talán mostmár hétvégénként egy pár órát a férjemre. Lszi ne írjátok, hogy ezt vállaltam, mert nyilván, de azért nem szeretnék egész hátralévő életemre zombi maradni, ill. lszi főleg átlagos keresetből élők írjatok.
Szia!
9 hónapos a babám, és majd most megyek 2x fodrászhoz mióta megszületett. Nem festem magam, viszont néha-néha veszek egy-két rucit. Futni szoktam járni, amikor a párom hazajön a munkából, mert néha én is nagyon el vagyok tunyulva.
Ne izgulj, menj el fodrászhoz és máris sokat fog dobni a közérzeteden.
Nekem 8 hónapos a fiam és a terhesség alatt és közvetlen utánna is jártam-járok fodrászhoz havonta festetni.
Máshova nem járok szépítkezni. Hetente szőrtelenitem a lábam,a hónaljam szinte 2 naponta borotválom szedem a szemöldököm néha sminkelek illatosítom magam egyszóval a minimális dolgokat megteszem.
Ruhákat nem veszek 15kg van rajtam..... :( ugyan feljönnek a régi ruháim de nem éppen a legjobban állnak de próbálom úgy hordani őket hogy vavamivel palástolom a kilógókat :) Amúgy még szoptatom úgyhogy mellben is szűkek.Fogyózni nem tudok a szopi miatt és tesót is hamarosan szeretnénk.....
Én heti szinten beszorítok egy kozmetikust, de csak szemöldök szedés, meg kéthetente frissítem a műszempilláimat. Manikűrös havi szinten azért bejutok, fodrásznál viszont decemberben voltam utoljára. Próbálok figyelni a kajáimra, és egészségesebben próbálok étkezni. Már nem eszem fehér kenyeret, sok zöld teát izom. próbálok sok szénsav mentes ásványvizet is inni. Lehet, hogy nem nagy dolgok ezek amiket írok, de számomra nagy lépés már így is. Emellett 1-2 órákat sétálunk átlag naponta a picimmel. Sport nincsen, de majd jön a dinnye szezon, és majd lehet megint dobálni, meg hajolgatni éppen eleget ezekért a földi javakért...
9 hós manó anyukája
Köszi nektek is, egészen kedvet kaptam! Az együtt vásárlás jó ötlet, eddig mindig hajnalban rohantam el egyedül, hogy mire felébrednek a fiúk itthon legyek. De miért ne mehetnénk mondjuk havonta egyszer együtt? :))
Más: pont ezért kértem hogy a felső tízezer inkább most ne írjon, bár biztosan tuti helyeket ismernek, gondolom egy hét alatt otthagynám az egész GYED-et, aztán itthon a fiúknak meg éhkopp :DD
Jó babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!