Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha egy gyerek születése után a pár egymást apának és anyának hívja?

Figyelt kérdés

Az én szerény véleményem szerint ez bizarr, gusztustalan, plusz a pároknak egymás szemében A nőnek, A férfinak kéne maradni. Nektek mi a véleményetek? Én látom rosszul? Mindenesetre leütném a páromat ha valaha is anyának szólítana :/ (persze nem komolyan)

U.i.: nem arról beszélek amikor a gyereknek mondják, h ott van apa, hanem ha konkrétan egymást hívják itt esetleg még a barátok előtt is így emlegetik egymást.

2011. aug. 19. 20:12
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
92%
:) Akkor mi bizarrok és gusztustalanok vagyunk. Mi már a gyerek születése előtt is így hívtuk egymást, de csak itthon. Máshol, még a barátok előtt sem. Mióta megvan a gyerek, azóta meg csak így szólítjuk egymást itthon. Én ettől nem érzem magam sem kevesebbnek, sem többnek, és hogy őszinte legyek, szeretem is. Még jó hogy nem vagyunk egyformák.
2011. aug. 19. 20:20
 2/50 anonim ***** válasza:
23%

Teljesen egyet értek.A párnak ezután is úgy kell szeretnie egymást,mint előtte,És bár a gyerek a legfontosabb,de nem szűnhet meg a férfi előbbsége sem.

Én is gusztustalannak tartom.

2011. aug. 19. 20:20
 3/50 anonim ***** válasza:
92%
1. vagyok. De honnan veszi azt bárki, hogy mi megszüntünk egymásnak nőnek és férfinak maradni?! :)))) Ez jobb, mint a www.vicc.hu :)))))
2011. aug. 19. 20:21
 4/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted nem lehet egyszerre az ember anya és nő vagy apa és férfi???
2011. aug. 19. 20:23
 5/50 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem csak akkor lenne probléma, ha szeretkezés KÖZBEN szólitanák igy egymást.
2011. aug. 19. 20:25
 6/50 anonim ***** válasza:
91%

Én sem értem, hogy ez miért probléma (bár én magam nem gyakorlom). Nem is olyan régen még teljesen elfogadott és majdhogynem minden családban szokás volt.

Lehet, hogy a mai szabad szellem mellet már nem állja meg a helyét ez a felfogás, de ezt gusztustalannak nevezni eléggé alpári és ízléstelen dolog. Szerintem.

2011. aug. 19. 20:25
 7/50 anonim ***** válasza:
100%

Több gusztustalan dolog van az életben, ez biztos, hogy nem az!

Ha a párnak jó, hogy egymást Anyának és Apának szólítják, mi benne a gusztustalan?

2011. aug. 19. 20:26
 8/50 A kérdező kommentje:

Dede, lehet, nem is ezért kérdeztem pont a más nézőpont érdekelt :) Elsőtől megkaptam! De az megint más h ti előtte is így hívtátok egymást ez számomra olyan mintha nyuszinak, v ki tudja minek hívnátok egymást, szóval csak szimpla becézés, és jó h nálatok nem változtatta ezt meg a gyerek, hiszen előtte is megvolt :)

Érdekelnek még vélemények, mert lehet h csak azért zavar mert nálunk ez soha semelyik generációban nem volt szokás. És ha nekem azt mondja egy nő, h apa, akkor elképzelem az apját, és ez néha igen bizarr szituációhoz vezet, értitek, na :D

2011. aug. 19. 20:27
 9/50 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is fura, ha valaki a gyerekszülés után már "csak" apa és anya. A baráti társaságunkban két pár is van, akik anyának és apának hívják egymást..Az "anyák" szerint katasztrófa az életük, úgy élnek, mint a barátok, semmi testi kapcsolat, stb. Én is a nevén szólítottam a férjemet, amíg volt :) (de ez már más történet)
 10/50 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező te ugye az a típus vagy, aki a játszótéren simán belekötsz egy másik anyukába? Ilyesmi eszembe se jutna, hogy ez gusztustalan meg bizarr. Szerintem inkább az a gusztustalan és bizarr, mikor Józsinak meg Julinak hívják egymást, és ölik vágják egymást, és verik a gyereket. Na az!! Az gusztustalan! Meg az ilyenek mint te!! szégyelld magad!!
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!