Mi a véleményetek arról, ha egy gyerek születése után a pár egymást apának és anyának hívja?
Az én szerény véleményem szerint ez bizarr, gusztustalan, plusz a pároknak egymás szemében A nőnek, A férfinak kéne maradni. Nektek mi a véleményetek? Én látom rosszul? Mindenesetre leütném a páromat ha valaha is anyának szólítana :/ (persze nem komolyan)
U.i.: nem arról beszélek amikor a gyereknek mondják, h ott van apa, hanem ha konkrétan egymást hívják itt esetleg még a barátok előtt is így emlegetik egymást.
Teljesen egyet értek.A párnak ezután is úgy kell szeretnie egymást,mint előtte,És bár a gyerek a legfontosabb,de nem szűnhet meg a férfi előbbsége sem.
Én is gusztustalannak tartom.
Én sem értem, hogy ez miért probléma (bár én magam nem gyakorlom). Nem is olyan régen még teljesen elfogadott és majdhogynem minden családban szokás volt.
Lehet, hogy a mai szabad szellem mellet már nem állja meg a helyét ez a felfogás, de ezt gusztustalannak nevezni eléggé alpári és ízléstelen dolog. Szerintem.
Több gusztustalan dolog van az életben, ez biztos, hogy nem az!
Ha a párnak jó, hogy egymást Anyának és Apának szólítják, mi benne a gusztustalan?
Dede, lehet, nem is ezért kérdeztem pont a más nézőpont érdekelt :) Elsőtől megkaptam! De az megint más h ti előtte is így hívtátok egymást ez számomra olyan mintha nyuszinak, v ki tudja minek hívnátok egymást, szóval csak szimpla becézés, és jó h nálatok nem változtatta ezt meg a gyerek, hiszen előtte is megvolt :)
Érdekelnek még vélemények, mert lehet h csak azért zavar mert nálunk ez soha semelyik generációban nem volt szokás. És ha nekem azt mondja egy nő, h apa, akkor elképzelem az apját, és ez néha igen bizarr szituációhoz vezet, értitek, na :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!