Ki mire költi a reálhozamot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 07:44
1/38 anonim válasza:
Szemüveget csináltatok belőle, a mostani már elég régi.
2/38 anonim válasza:
nekem sajnos nem adnak, a páromét meg valószínűleg téli tüzelőre
3/38 anonim válasza:
Bocs, off...
Honnan lehet megtudni, hogy kapok-e egyáltalán? Igényeltem, de értesítenek, vagy egyszer csak itt lesz valamennyi pénz?
4/38 anonim válasza:
:-)
Én hamar túladtam a magam 141.000 Ft-ján,a gyerekeknek őszi ruhatárat vettem,ebben benne voltak a kisfiam drága gyógycipői is,befizettem néhány csekket,kicsit utaztunk is a családdal.
5/38 anonim válasza:
3. vagyok!
Most néztem a számlámat, itt a pénz:))))
Lesz helye, nem lesz nehéz elkölteni, de egy része megy a nyaralás költőpénzébe.
6/38 anonim válasza:
"egy része megy a nyaralás költőpénzébe"
Szuper!Érezzétek jól magatokat!
7/38 anonim válasza:
Az összegtől függ... Ha kicsi, megy a rotavírus elleni oltásba, ha "sok", akkor kocsibeálló lesz belőle.
8/38 anonim válasza:
Babakocsit veszünk a második babánknak, a többit pedig félre tesszük a szülési költségekre!
9/38 anonim válasza:
Èn még nem kaptam semmit....Növérem és férje megkapták.Sajnos nem mindeki kapja vissza.
Ha megkérdezhetem milyen banknál volt????
Nekem OTP ......
10/38 anonim válasza:
én az ing-nél voltam.tegnap néztem meg neten,és kapok elméletileg.nem is vártam mert nem sok pénz volt eddig befizetve,sőt 2000 ft-tal többet mint a férjem,aki 2 évvel elöbb belépett(ő allianzos volt),csak neki nem fizették rendesen.van egy kis tartozásunk egyik ismerős felé azt kiegyenlítjük,és leadjuk itthon a heti kosztpénzt.marad 2000 ft a 18 E ft-ból.remélem h a napokba megküldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!