Van két fogunk, (. ) vagy "az öt hósom"?
Én hülyét kapok attól, hogy "ettünk" meg "pelust cseréltünk" meg van "két fogunk"...bakker nincs eggyé nőve az anya azzal a gyerekkel...két külön ember!
Inkább "az öt hónapos babámnak van két foga"....
Engem is zavar,mert a gyereknek van 2foga nem mindegyiküknek:S
Nagy divat lett ez úgy látszik,de elég idiótán hangzik!!!!
Én már nem is megyek a gyerekes topikokba, mert az ideg elkap, hogy némelyik anyukának a szüléssel egyenes arányban esik az értelmi szintje.
Pocaklakó, babóm, kismamikák, meg 24 hósak vagyunk.B+, az nem 2 év?Nyávognak mint az idióták, és csodálkoznak, hogy a férjük, -aki innentől csak apucika néven fut-, nem akar velük szexelni.Meg is érdemlik.
Amikor egy nőnek gyereke lesz, jó pár évre elmegy az esze. :D Ennek az eredményei pl. a fenti mondatok. El kell fogadni... :D
Ha nekem lesz gyerekem, akkor normálisan fogok róla beszélni, nem úgy mintha velünk történt volna. Elvégre én sz*arok pelenkába, csak a gyerek, így a "pelenkát cseréltünk" szöveg nagyon gáz, a többiről ne is beszéljünk. :D
ma 10:36
Teljesen egyet értek veled. :D Értelmileg a gyerek szintjére csökkennek.
ma 10:37
Javítás:
"én NEM sz*rok pelenkába"... :D
Hát igen 10:36, lehet vmi ebben a szexes dologban is.
De tök jókat,, vicceseket írtok, egymagamban röhögök hangosan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!