Anyukák! Van olyan tettkód amit a gyereked miatt csináltattál? Ha nincs akkor tetszik ha valaki ilyet csinál?
Ha szép a tetoválás, akkor tetszik.
Nekem is lesz majd valami, ami a gyerekeimmel kapcsolatos, csak még nem tudtam megcsináltatni,mert terhes voltam, szoptattam, terhes voltam, szoptatok...
Amúgy is vannak rajtam tetoválások, ez is el fog férni.
Nekem nagyon tetszik:)
Ugyan rengeteg tetkòm van, de szeretnék egyet a lányom nevével.
Most szombaton varr a barátnöm. Valami motívum és benne, hogy Aisha.
Ez azért nem olyan, mintha valaki a párja nevét tetováltatja. Mert vele lehet nem lesz mindig együtt, de a gyereke örökre a gyereke marad :)
Még nincs, mert én is zsinórban szültem-szoptattam-szültem-szoptatok.
Már rég megrajzoltam hogy mit szertnék, egy tribal sárkány lesz, egyenlőre három fejjel (de később még kiegészíthető, direkt így csináltam meg). Mostmár csak a helye kérdéses... :-)
A lányom Lilien és egy ilyen L betű van a csuklómra tetoválva.:)
Kb gyerekkorom óta szeretnék tetoválást, azóta sincs. :-)
MIndig elakadtam ott, hogy egyáltalán MIT meg hogy hova. Ugyanakkor a mai napig benne van, hogy kéne (csak valami szolídabbat) és igen, elgondolkoztam rajta, hogy valamit, ami a kisfiammal kapcsolatos. Bár állítólag elcsépelt, de nekem nagyon tetszik a pillangó, mint olyan és nem csak tetoválásban. Két dolgon szoktam gondolkozni: egy pillangó (valami lilás árnyalatban), mely engem jelképez és anya mivoltomat. Második verzió: lilás pillangó (én) alatta/mellette egy kisebb méretű kékes (kisfiam). Ha ezt megcsináltatnám, akkor persze következő gyerekemet is feltetováltatnám, csak ő még kisebb pillangó lenne... Aztán lehet, hogy maradok az elméletnél. :-)
Itt én voltam a 2. válaszoló:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!