Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen babakocsit használtok?

Milyen babakocsit használtok?

Figyelt kérdés

Kérlek írjátok le a pozitívumait és negatívumait!

Köszi

2009. márc. 17. 13:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk egy WQuinny buzz van! Ha téli lesz a babád, akkor nem ajánlom, mert kicsi a mózese... De ha nyári, akkor nyugodtan! 3 kerekű, könnyű, gyors!

2009. márc. 17. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
chicco 3wd...3 kerekű futó babakcsi, imádjuk, meg van egy chicco ct0,5 ös is az is jó
2009. márc. 17. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi Bergon Cross-t vettünk, nagyon szeretem, jó nagy a fekvőfelülete, így jó lesz a babának, amíg kell babakocsi.

Ültethető, a tolókar átfordítható, a tolókar magassága állítható, elég nagy kerekei vannak, strapabíró, a hóban is kényelmesen tudtunk vele sétálni.

Csak jókat tudok róla mondani.

5,5 hós kislány anyukája

2009. márc. 17. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk Graco Quattro Tour De Luxe van.Hordozó(+rögzítőtalp),textilmózes,lábzsák van hozzá,az első dupla kerekek bolygósíthatók,nagy,lenyitható a kosara,lapra és egy kézzel összecsukható.Ami nekünk nem negatívum,de másnak talán igen az,h nem fordítható át a tolókar.Ennek kompenzálásaként a kupola átfordítható,tehát látod a babát(amíg pici volt fordítva tettem bele)Én nagyon szeretem,de nem olcsó kocsi(a miénk narancsárga 100000 ft volt,ezt a színt már nem nagyon láttam,ez is csak a Brendonban volt)90000 ft körül van.Mondjuk mivel hordozóval van,uott vagy,mint ha veszel egy kocsit kb.30-40 ezerért,+ hordozót,ami ha jó minőségű kb.ennyibe kerül.
2009. márc. 17. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

www.babaeden.hu

Én itt vettem a babakocsinkat! Nagyon szeretem, jó nagy kerekei vannak, így bárhol keresztül tudom tolni :) Van hozzá autóshordozó és mózeskosár is, így együtt volt 60ezer ft. Kb 12-14 kiló, de nekem nem kell cipelnem sehova, így számomra ez nem hátrány. A baba nézhet benne előre is, hátra is, és újszülöttkortól használható, addig amíg csak szükség van babakocsira.

Üdv,

2009. márc. 17. 13:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Symbaba van. Kényelmes, nagyok a kerekei (még hóban is jól bírta a strapát). Széles a fekvőrésze, 4 fokozatú a háttámlája, bevásárlókosár van az aljában, első- és hátsófékes, két irányban tolható, a tolókar is állítható- több pozíciós, remek a rugózása, mózes, hordozó is kapható hozzá, lábzsák, esővédő, beépített szúnyogháló, sportkocsivá alakítható.

Két negatívuma van: a fix kerekei miatt nehezebb a fordulás vele, és 12 kg.

Persze lehet kapni belőle bolygókerekűt is, de én a rossz járdák miatt fixkerekűt akartam.

Nagyon szeretem, a gyerek is. Ami még fontos lehet, h árban is elfogadható. (35-60 ezer között)

Kicsit hasonlít egyes Bergon kocsikhoz.

2009. márc. 17. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a legelső egy agyonhasznált valami volt, csak azért vettem meg, mert amikhez külön mózes van, azok iszonyat drágák, ezt meg barátnőm odaadta 3 ezer forintért, és ez teljesen víszszintes volt. Másfél hónappal később vettem egy BabaStar márkájút az Interspárban, az 20 ezer volt, imádtam, könnyű volt vele buszra szállni és irányítani (az első nem bolygó kerekű volt), de ez is egyszerűbb fajta, egy irányba néző, stb. De nagyon szerettem a nagy pakolója miatt. Aztán olyan 4 hónapos lehetett a fiam, amikor apukámtól kaptunk egy Giraffe Club babakocsit (az hordozóval együtt volt 30 ezer), az még most is megvan. Az travel system volt, kényelmes, de sajnos a pakolója nem olyan nagy. De amúgy minden más szempontból tökéletes, felemelni se olyan vészes, jó a rugózása, nekünk megfelelt nagyon, azt 6 hónapos korig hordozóval, 6 hónap után anélkül használtuk. Aztán olyan 11 hónapos volt a fiam, amikor esernyőkocsit kapott, Bambino World márkájú, 3 kerekű, hiper könnyű és nagyon kicsire csukható, az 10 ezer. Ha a városban van intézni való vagy sétálunk bent, akkor azt használom, mert ezzel még könnyebb buszozni, és lépcsőn is könnyű felvinni, és ha esetleg oda vagy vissza autóval megyünk, akkor nagyon kis helyet foglal. De ha vásárolni megyünk, akkor a Giraffe Club, mert azért ha nem is nagy, de van háló az alján, ahová egy tömött szatyor még pont befér. A Bambino World hátránya pont az ami az előnye is, hogy nagyon kicsi és könnyű. Sokszor jártam úgy, hogy ráakasztottam a szatyromat mert máshogy nem tudtam vinni, aztán valamiért kivettem a gyereket és borult hátra az egész kocsi (és összetört az üveg a szatyorban pl), sajnos csak egy egész kicsi háló van a háttámlára erősítve, amibe egy cumisüveg épp csak befér. De a Giraffe Club kocsit nagyon szeretem, mert jó a napvédője, az tényleg árnyékot csinál ha akarom, és kényelmes a fiamnak. A kicsivel meg fürgén lehet közlekedni.
2009. márc. 17. 14:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Coletto Ber&Go van.

Van hozzá mózes de azt nem komálom.:) amúgy is eléggé védte az újszülöttet mózes nélkül is!

Előnye h esernyőkocsi mégis újszülött kortól használható mert megfordítható a tolás irány.

Volt Graco quattro tour deluxe-unk de a fiam utálta ezt a hordozós megoldást, üvöltött benne:(

Ez a coletto 33 ezer ft. lábzsákkal esővédövel a bambino.hu-n is asszem.

Mivel esernyő ezért nagyon sokáig használható.

A barátnőim olyan 7-8 hós kora körül a babának le kellett cseréljék a klasszikus 2 funkciósakat (bergon,retrus stb.) és venni egy esernyőre csukódót külön.

Én ezt tudtam megspórolni ezzel.

Ja és tesófellépő is van rajta (nekünk jó mert 2,5 lesz a fiam mire jön a kistesó)

2009. márc. 17. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk baby desing sprint van.Könnyű kis helyen elfér,bárhova be tudok menni vele,nagy kosár része van.A hátránya nem lehet megforditani a tolókart.
2009. márc. 17. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!