Milyen babakocsit használtok?
Kérlek írjátok le a pozitívumait és negatívumait!
Köszi
Szia!
Nekünk egy WQuinny buzz van! Ha téli lesz a babád, akkor nem ajánlom, mert kicsi a mózese... De ha nyári, akkor nyugodtan! 3 kerekű, könnyű, gyors!
Szia!
Mi Bergon Cross-t vettünk, nagyon szeretem, jó nagy a fekvőfelülete, így jó lesz a babának, amíg kell babakocsi.
Ültethető, a tolókar átfordítható, a tolókar magassága állítható, elég nagy kerekei vannak, strapabíró, a hóban is kényelmesen tudtunk vele sétálni.
Csak jókat tudok róla mondani.
5,5 hós kislány anyukája
www.babaeden.hu
Én itt vettem a babakocsinkat! Nagyon szeretem, jó nagy kerekei vannak, így bárhol keresztül tudom tolni :) Van hozzá autóshordozó és mózeskosár is, így együtt volt 60ezer ft. Kb 12-14 kiló, de nekem nem kell cipelnem sehova, így számomra ez nem hátrány. A baba nézhet benne előre is, hátra is, és újszülöttkortól használható, addig amíg csak szükség van babakocsira.
Üdv,
Nekem Symbaba van. Kényelmes, nagyok a kerekei (még hóban is jól bírta a strapát). Széles a fekvőrésze, 4 fokozatú a háttámlája, bevásárlókosár van az aljában, első- és hátsófékes, két irányban tolható, a tolókar is állítható- több pozíciós, remek a rugózása, mózes, hordozó is kapható hozzá, lábzsák, esővédő, beépített szúnyogháló, sportkocsivá alakítható.
Két negatívuma van: a fix kerekei miatt nehezebb a fordulás vele, és 12 kg.
Persze lehet kapni belőle bolygókerekűt is, de én a rossz járdák miatt fixkerekűt akartam.
Nagyon szeretem, a gyerek is. Ami még fontos lehet, h árban is elfogadható. (35-60 ezer között)
Kicsit hasonlít egyes Bergon kocsikhoz.
Nekem Coletto Ber&Go van.
Van hozzá mózes de azt nem komálom.:) amúgy is eléggé védte az újszülöttet mózes nélkül is!
Előnye h esernyőkocsi mégis újszülött kortól használható mert megfordítható a tolás irány.
Volt Graco quattro tour deluxe-unk de a fiam utálta ezt a hordozós megoldást, üvöltött benne:(
Ez a coletto 33 ezer ft. lábzsákkal esővédövel a bambino.hu-n is asszem.
Mivel esernyő ezért nagyon sokáig használható.
A barátnőim olyan 7-8 hós kora körül a babának le kellett cseréljék a klasszikus 2 funkciósakat (bergon,retrus stb.) és venni egy esernyőre csukódót külön.
Én ezt tudtam megspórolni ezzel.
Ja és tesófellépő is van rajta (nekünk jó mert 2,5 lesz a fiam mire jön a kistesó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!