Egyik kicsi, másik pici. Egyszerűen lehetetlenség a játszótérre menni. Hogy oldjam meg?
Valami hordozó eszköz? Kenguru, kendő, mei-tai vagy ilyesmire gondolok. abban szabad a kezed, és tudsz segíteni a nagynak, és talán a kicsi is élvezné.
Nekem szerencsém volt, a kicsi szeretett nézelődni a babakocsiból, meg a nagyobbik elég önálló, ritkán kellett a segítségem.
Most 3 éves a nagy, a kicsi 15 hós, egész délelőtt a játszón voltunk, és nagyon élvezte mind a kettő :)
Idővel nálatok is így lesz, kitartás!!
Szia
1. megoldás : felkötöd magadra a picit és úgy rohangálsz a nagy után.
2. megoldás : Nálunk ez vált be. Otthon lefárasztom a kicsit, ilyenkor ő nem alszik ebéd után. Mikor a nagy felébred fél3kor, a kicsi már majd összeesik. Be a babakocsiba és alszik 2-3 órát.
En is megprobalnam hordozoba rakni, marmint magamra kotni a helyedben. Meg pici ahhoz, hogy lerakd.
Speciel en nem szeretem a magamrakotogetest, de ha kenyszerhelyzet lenne, akkor megoldanam.
Nalunk "szerencsere" meg kisebb a korkulonbseg, ezalatt azt ertem, hogy a nagy 2 eves, a kicsi viszont mar elmult egy eves, igy o mar eleg nagy ahhoz, hogy lerakjam, eljarkalgat, acsorog, nezelodik, amig a nagynak segitek a maszasban. Amikor pedig meg pici volt, illetve huvos volt es nem tudtam lerakni, akkor meg a nagyobbikat meg nem erdekelte a maszoka, csak csuszdazott, porgozott, szoval nem kellett a sarkaban lennem minden masodpercben.
Kenguru.
vagy csővázas hátipupi, bár ami nekünk van, még egy éves lányomnak is nagy kicsit.
Én tuti kenguruba tenném, és mennék a nagy után. Így votlunk ugriparkban is:.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!