Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyik kicsi, másik pici....

Egyik kicsi, másik pici. Egyszerűen lehetetlenség a játszótérre menni. Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
A nagylányom 2 éves múlt. A kicsi fiam 8 hónapos. Egyetlen játszótér van a környéken, kénytelenek vagyunk ide járni. A lányomat nem hagyhatom egyedül, mert állandóan a 3 emelet magas favárban játszik. Folyamatosan utána kell szaladgálnom, nehogy leesen. A kicsi viszont nem szeret a babakocsiban lenni, kivéve ha alszik. Viszont az utóbbi egy hétben kb fél órát aludt csak. Így szinte mire a játszóra érünk, felébred, és indulhatunk haza, mert sír. Kivenni viszont nem tudom, mert akkor hogy mászom a nagy után. Gondoltam beteszem addig a kicsit a hintába, de az viszont a játszótér másik oldalán van, kb 30m-re a favártól. Egyszerűen nem tudom hogy oldjam meg a játszóterezést, mert a nagylányom nagyon szereti, és sokáig maradna, de a kicsi miatt el kell jönnünk.
2011. márc. 22. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Valami hordozó eszköz? Kenguru, kendő, mei-tai vagy ilyesmire gondolok. abban szabad a kezed, és tudsz segíteni a nagynak, és talán a kicsi is élvezné.

Nekem szerencsém volt, a kicsi szeretett nézelődni a babakocsiból, meg a nagyobbik elég önálló, ritkán kellett a segítségem.

Most 3 éves a nagy, a kicsi 15 hós, egész délelőtt a játszón voltunk, és nagyon élvezte mind a kettő :)

Idővel nálatok is így lesz, kitartás!!

2011. márc. 22. 14:13
 2/6 anonim ***** válasza:
79%

Szia

1. megoldás : felkötöd magadra a picit és úgy rohangálsz a nagy után.

2. megoldás : Nálunk ez vált be. Otthon lefárasztom a kicsit, ilyenkor ő nem alszik ebéd után. Mikor a nagy felébred fél3kor, a kicsi már majd összeesik. Be a babakocsiba és alszik 2-3 órát.

2011. márc. 22. 14:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Így vagyok én is, csak épp a 3,5 és a 1,5 évesemmel. Mindkettő 3 irányba föl a legmagasabbar a legmerészebb dologkat próbálják. Katasztrófa. Én nem is tudom hogy fogom megoldani egyedül. Hisz apának megkezdődött a szezon, őszig alig látjuk. Játszóra meg menni kell.....A nagy is hiába ovodáskorú, rá is vigyázni kell. Úgyhogy nem vagy egyedül. Ilyenkor kéne több ilyen helyzetben lévő anyukának összefogni és ugy menni a játszóra, talán könnyebb lenne.
2011. márc. 22. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

En is megprobalnam hordozoba rakni, marmint magamra kotni a helyedben. Meg pici ahhoz, hogy lerakd.

Speciel en nem szeretem a magamrakotogetest, de ha kenyszerhelyzet lenne, akkor megoldanam.

Nalunk "szerencsere" meg kisebb a korkulonbseg, ezalatt azt ertem, hogy a nagy 2 eves, a kicsi viszont mar elmult egy eves, igy o mar eleg nagy ahhoz, hogy lerakjam, eljarkalgat, acsorog, nezelodik, amig a nagynak segitek a maszasban. Amikor pedig meg pici volt, illetve huvos volt es nem tudtam lerakni, akkor meg a nagyobbikat meg nem erdekelte a maszoka, csak csuszdazott, porgozott, szoval nem kellett a sarkaban lennem minden masodpercben.

2011. márc. 22. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:

Kenguru.

vagy csővázas hátipupi, bár ami nekünk van, még egy éves lányomnak is nagy kicsit.

Én tuti kenguruba tenném, és mennék a nagy után. Így votlunk ugriparkban is:.)

2011. márc. 22. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2011. márc. 23. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!