Hogy mondjam meg a nevelőapámnak?
Figyelt kérdés
azt szeretném neki elmondani hogy nem keresztnevén szeretném szólítani hanem azt szeretném neki mondani hogy apu/apa, 11 éve van anyuval és ugy szeretem mintha az igazi apám lenne de eddig mindig a keresztnevén szólítottam2011. febr. 28. 19:42
1/11 A kérdező kommentje:
16/L
2011. febr. 28. 19:43
2/11 anonim válasza:
Laci, te olyan vagy nekem, mintha az igazi apám lennél, úgy szeretlek és tisztellek. Szólíthatnálak ezentúl apunak?
3/11 anonim válasza:
egyszerűen csak szólítsd apunak. én is így tettem,és természetes volt minden. eleinte úgy tett,mintha nem is hallaná,aztán már együtt nevettünk rajta.
4/11 anonim válasza:
ez de aranyos:) menj oda hozzá, és mondd el mit érzel. nagyon fog örülni
5/11 A kérdező kommentje:
addig oké lenne hogy odamegyek de még ahhoz sincs bátorságom
2011. febr. 28. 19:51
6/11 anonim válasza:
Irj neki egy kis levelet, és kérd meg, hogy levélben válaszoljon.
7/11 A kérdező kommentje:
félek nagyon hogy mit fog válaszolni :(
11 év az csak 11 év
2011. febr. 28. 20:08
8/11 anonim válasza:
Szia, úgy szeretlek, mintha az igazi apám lennél. Szólíthatnálak ezentúl apunak? :) Írd majd meg hogy mit válaszolt! :)
9/11 A kérdező kommentje:
most áltam elé, elmondtam hogy mit érzek meg hogy mit szeretnék, elmosolyodott és azt mondta hogy "gyere ide te"
megölelt és kérdezte hogy erre mért vártam ennyi évet :D
2011. febr. 28. 21:18
10/11 anonim válasza:
Látod, minden jó, ha a vége jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!