Ezzel így megszakad az egy évem ilyen téren is?
Figyelt kérdés
Ha átmeneti munkahiány miatt a főnököm átmenetileg(1-2hónap, max. 3) elküld munkanélkülire, akkor azzal úgy veszik, hogy megszakad az egy év? Hiába kapok azalatt az idő alatt támogatást a Munkaügytől, és fizetnek utánam mindent? Úgy tudom egy év folyamatos munkaviszony kell, hogy ha összejön a babánk rendesen kapjak majd gyedet, gyest...
Ha igen (megszakad), akkor van rá valami tiszta megoldás, hogy ezt kivédjük? Igaz még nincs pocaklakó manóka, de ki tudja mikor, és hogy meddig fogok tudni vele dolgozni. Már csak azért is, mert anyum veszélyeztetett volt velem, szóval megvan az esély jobban, hogy én is az leszek.
2011. febr. 28. 19:01
1/4 A kérdező kommentje:
Remélem nem kerül rá sor, de azért előre tudakozódok.
2011. febr. 28. 19:03
2/4 anonim válasza:
Nem kell folyamatosnak lennie,ez egy tévhit.Szülés napját megelőző 2 évben kell 365 nap,de nem kell folyamatosnak lennie,úgyhogy megnyugodhatsz.
3/4 anonim válasza:
a szülés előtti két évben kell meglennie a 365 nap biztosítási időnek. A munkanélküli ellátás folyósítása is biztosítási időnek számít.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam.
2011. febr. 28. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!