Vaterán eladott babakocsit hogyan kell becsomagolni, hogy szállítható legyen? (postán keresztül)
Nagyon köszönöm a válaszod!
Bergon babakocsim van,az elég nagy és akkora dobozt,ha nem találok?Mehet kukás zsákba,gondoltam 2db. 110 l-be beleteszem,ha másként nem tudom megoldani :S
Én egy háromrészes babakocsit adtam el így a teszveszen, és futárral küldtem 2 ezer forintért. Rendben, sérülésmentesen érkezett meg. Mózeskosár, babahordozó és maga a kocsi volt.
Mindhárom darabot külön fekete kukászsákba raktam, jó szorosan minden irányban körberagasztottam barna szalaggal. Így 3 db különálló csomag lett, de ráírtam mindre, hogy még 2 tartozik hozzá.
A futár megdícsért, állítólag nagyon ritka, hogy ilyen precízen be van valami csomagolva.
Mesélte, hogy küldtek már mosógépet úgy, hogy neki kellett a vízcsatlakozóból kikötni:) Rugalmasak ám, ne aggódj!
Bár ha postán küldöd, azt nem tudom.
Nemrég jártam úgy a postán, hogy fel akartam adni egy játszószőnyeget. Szépen szintén kukászsákban volt, elég lapos, de kissé amorf formájú. A nő elküldött, hogy így nem veszi be csak nagyon drágán. Hazamnetem, kerestem egy oltári nagy dobozt amibe belefért, azt már elfogadta az előző árnak a feléért, azt mondta azért mert ez már szögletes:) Ki érti ezt, így 5x akkora csomagot kellett vinniük, javarászt csak levegő volt a dobozban.
Jajj,de jó!
Köszönöm a válaszokat!
Én egy Graco Quattro tourt adtam el hordozóval. A kocsit lapracsuktam, a hordozót rákötöztem a babakocsira és egy nagy zsákba tekertem. Nem standard csomagként ment, semmi baja se lett.
A kisebb kocsikat vagy dobozba tettem, vagy ha nem találtam hozzá dobozt, szintén zacsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!