Szerintetek jó lenne ez a gyerekasztal 2 székkel 20 hónapos kisfiúnak? Nem túl alacsony az asztal? (45 cm magas)
Figyelt kérdés
Névnapjára szeretnénk egy ilyesmi szettet venni, ez nagyon tetszik, csak alacsonynak érzem az asztalt.
Akinek van ilyesmi segítene, hogy jó e a magassága? Köszönöm szépen!
2011. febr. 14. 13:16
1/3 anonim válasza:
Szia, nézd meg a fakopáncs honlapján, hogy a bölcsis, ovis székek, asztalok mekkorák. Az alapján tudsz dönteni a magasságot illetően. Egyébként jópofa.
2/3 anonim válasza:
45 cm a mi asztalunk is (most mértem le neked :) ), pont jó a lányomnak (26 hós).
Nekünk olyan van, ami etetőszék, de szétszedhető asztallá, székké. Régóta szétszedve használjuk, több mint fél éve.
3/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítségeteket!
megnéztem a fakopáncsot, a bölcsis asztal 45 cm magas, az ovis 55 cm, szóval szerintem jó lesz ez
kedves második! neked külön köszönöm a kedvességed!
2011. febr. 15. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!