Mit tesztek a habtapikkal? Most röppent fel a hír, hogy mérgező anyagot bocsát ki, de senki nem írja, hogy mennyit, meg mennyire mérgező.
Tegnap a híradóban hallottam, de annyira pánikkeltő hagulatú, hogy nem tudom érdemes-e komolyan venni. Nem írják, hogy mennyi ideig mérdező, hisz ha kipárolgás, akkor egy idő után talán csökken, vagy az összes gyártmány az-e. Vagy mérgezőbb-e, mint bármely más kínai termék..
Mit gondoltok?
Nekem már 10 éve megvan, az első gyereknél vettük, de a másodiknál már nem használtuk, ő 7 éves múlt. Valahogy nem szerettek vele játszani, kinőtték, és így kikerült a lomtárba. A harmadiknál csak annyira vettük elő, hogy nyáron egyszer kirakták az udvaron.
Karácsonyra akart egy rokon egy újat venni a kisebbnek, de lebeszéltem róla.
Szerintem lassan már semmiben nem lehet megbízni...
Hol egy bébiétel, hol egy-egy játék...
Nekünk a szobában van több garnitúra összerakva szőnyegnek és a sátorba is is ilyet tettünk.
Valószínűleg ki fogom őket tenni. Nem dobom el, mert majd az udvaron, a teraszon jó lesz és később az ugróiskolás fajtáját is használhatják. De nagyon arra hajlok, hogy veszünk egy rendes szőnyeget a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!