Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Debrecenben hol vannak Kínai...

Debrecenben hol vannak Kínai boltok, ahol baba ruhákat is árulnak?

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesco vagy C&A ha van nálatok, ott sokkal jobb minőséget kapsz, ugyanolyan áron, amikor akció van. (Karácsonykor pedig van akció...)
2010. dec. 8. 09:58
 2/4 anonim ***** válasza:

A Piac utcán a csonka templommal szemben rossmann.

abban az oldalban a kapualjban van a kinai. 2 emeletes de a szint végében a próbafülkék után levő helyiségben vannak a babaruhák. bölcsőszett és minden ami kell body és rugi.

Az elsőnek is igaza van.

Van még egy az a sima buszvégnél van a külső vásártéren nem a távolsági busz nem jut eszembe a neve a térnek. Ott van a Generali ház is. Egy nagy épület aljában van kinai.

Remélem érted mert nem jut az eszembe.

2010. dec. 8. 10:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de most csak a kínai boltok érdekelnének. Tudom, hogy van a tescoban és a c and a-ban is babaruha, onnan is van ruhája!

A csonka templommal szembeniben nem találtam 10 hónapos babára való ruhát.

2010. dec. 8. 10:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Még a domus helyén levőben is érdemes lenne az a malomparknál van a füredin.

vagy a malompark első emeletén a sarkon is van egy kinai ott is láttam babaruhát.

próbáld meg s Segner téren levőt - ez nem jutott az eszembe.-

2010. dec. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!