Megtaláltátok a DM kupont?
Bedobtak ma a postaládába egy nov. 25-i keltezésű DM magazint, amiben van egy 10%-os kupont a végösszegre, ha valaki 5000 FT felett vásárol, dec. 5-ig érvényes.
Gondoltam szólok, hátha valakinek elkerülte a figyelmét.
Köszönöm!
Pont tegnap olvastam, de mégsem vettem észre. Pedig ott van az elején pirossal, hogy keresd a 15. oldalon! :)
beváltható nov 25 és dec 5 között.
Még egyszer KÖSZI!
Nálunk nincs, mert társasházban lakunk, és igen ritka, hogy hirdető újsághoz jussak. Ugyanis hiába van közös tároló ezeknek az újságoknak, az egyik lakó azonnal kidobja a kukába az összeset.... :(
Megértem, hogy a sajátját kihajítja, de hogy a közös tárolót miért kell kidobni azt nem tudom?! A pláne, hogy mi albérletben lakunk itt, és a szelektálós pasi történetesen a főbérlőnk, aki felettünk lakik. Ha a mi postaládánkból is kilógnak a hirdető újságok, azokat is kidobja... Pedig megszokhatta volna már, hogy az most nem az övé, mert már több, mint egy éve itt lakunk. Kicsit zakkant a pasas!
10:32
Bemész valamelyik DM-be és kérsz egy újságot.
Karácsonyi dolgok vannak benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!